Kim om otrohetsskandalen: Khloé vill ha egentid

Av: Linn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:

Khloé Kardashians och Tristan Thompsons relation hänger i luften efter otrohetsskandalen.

Det bekräftade Kim Kardashian när hon gästade ”The Ellen DeGeneres Show”.

– Hon vill ha egentid med barnet och fundera på vad hennes nästa steg ska bli, säger hon.

Bara dagar innan Khloé Kardashian, 33, födde dottern True rullades pojkvännen Tristan Thompsons, 27, otrohetsskandal upp.

Sedan dess har ingen av dem kommenterat relationen.

Nu öppnar den första medlemmen i familjen Kardashian upp om de turbulenta veckorna. När systern Kim Kardashian, 37, gästade ”The Ellen DeGeneres Show” i måndags kväll amerikansk tid berättade hon att Khloé och Tristans relation fortfarande hänger i luften, skriver USA Today.

”Måste vara så svårt”

– Jag tror bara hon vill ha ett rent sinne och vara ensam med barnet och fundera ut det. Familjen har flugit till Cleveland några gånger, hon är fortfarande där och vill ha lite egentid med barnet och fundera på vad hennes nästa steg ska bli. Det måste var så svårt att få sitt hjärta krossat och bli kär på bara några dagar, säger hon.

Men hon vill inte gå in på detaljer.

– Jag har satt upp en regel med min bror att om det är ett barn inblandat ska jag hålla det värdigt och försöka att inte säga något för negativt om det. En dag kommer True att se det här, och det är så rörigt. Jag kan bara stötta Khloé. Hon är väldigt fokuserad på barnet och hon är redan en fantastisk mamma.

Kysste andra tjejer

Kim Kardashian är dock tydlig med att hon är upprörd över Tristan Thompsons beteende.

– Jag vet inte ens hur jag ska beskriva det förutom att det är så ”fucked up”. Vi var verkligen glada för Khloés skull och det är vi fortfarande. Hon är stark och hon gör så gott hon kan och det är en väldigt sorglig situation, säger hon.

Det var nöjessajten TMZ som i början av april publicerade bilder Thompson från en övervakningskamera under en festkväll i Washington DC i oktober förra året. På filmen kramar och tungkysser NBA-stjärnan en okänd kvinna innan en annan drar ner hans huvud mot hennes byst.

Kort innan dess spreds också bilder där basketspelaren såg ut att kyssa en annan kvinna på en restaurang i New York.

Publicerad:

LÄS VIDARE