Jennifer Aniston

Brad Pitts generösa gåva till Jennifer Aniston

Kostar över 700 miljoner kronor

Av: 

Alex Hartelius

NÖJE

Skådespelaren Brad Pitt ska köpa tillbaka huset som han och Jennifer Aniston bodde i under sitt äktenskap.

Huset ska kosta cirka 700 miljoner kronor och uppges vara en gåva till Aniston.

Detta uppger The mirror.

Brad Pitt kom med en minst sagt generös gåva till Jennifer Aniston när hon fyllde 50 år förra året. Enligt The mirror ska han vid firandet ha avslöjat sina planer om att köpa tillbaka huset i Beverly Hills som de levde i under sitt äktenskap.

En källa nära Aniston har tidigare berättat att skådespelerskan hela tiden ångrat att hon inte köpt ut Pitt från huset och bott kvar i det efter skilsmässan.

The mirror skriver vidare att Brad Pitt ska betala över 700 miljoner kronor för att köpa tillbaka huset åt Aniston och att hon var väldigt berörd när Pitt meddelade sina planer.

Paret skilde sig 2005 och hade då varit gifta i fem år. I stället hade Brad Pitt funnit kärleken i Angelina Jolie under inspelningen av ”Mr & Mrs Smith” året innan.

Utreddes för barnmisshandel

Men 2016 bestämde sig Brad Pitt och Angelina Jolie för att gå skilda vägar. I samband med skilsmässan rapporterades det om att Pitt blivit berusad på ett flygplan och betett sig hotfullt mot parets son Maddox.

Los Angeles-polisen och L.A. County department of children and family services utredde skådespelaren för barnmisshandel men lade sedan ner utredningen.

– Jag är väldigt ledsen över det här, men det viktigaste just nu är mina barns välbefinnande, skrev han i ett uttalande till People.

Återupptagit kontakten med Aniston

Efter uppbrottet med Jolie ska han ha återupptagit kontakten med Aniston. Och förra året bröt Jennifer Aniston med skådespelaren Justin Theroux, som hon då varit gift med i över två år.

”Vi är beslutna om att vidarehålla den djupa respekt och kärlek vi har för varandra. Två bästa vänner som har bestämt sig för att gå skilda vägar som par men ser fram emot att fortsätta vår vänskap”, skrev paret i ett uttalande.

Sedan dess har fansen hoppats på en återförening mellan Pitt och Aniston.

Det återstår att se om även Pitt flyttar in i sitt nyköpta hus.

ANNONS EXTERN LÄNK

3 för 2 på damtrosor hos Lindex! Få den billigaste på köpet. Rabatten dras av i kassan. Handla här

Lindex

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Jennifer Aniston

LÄS VIDARE

Angelina Jolie i nya handlingar: Påstås ha bevis om Brad Pitts våld

ÄMNEN I ARTIKELN

Jennifer Aniston

Brad Pitt

Angelina Jolie

Justin Theroux