Tatuerade in pojkvännens favoritpålägg

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Miley Cyrus nya märkliga tatuering väcker spekulationer

Miley Cyrus nya tatueringar har väckt uppståndelse.

Hennes överarm pryds nu av en burk Vegemite - pojkvännen Liam Hemsworths favoritpålägg.

Miley Cyrus.
Foto: AP
Miley Cyrus.

Svenskarna har Kalles kaviar, britterna har sin Marmite och i Australien är varianten Vegemite pålägget som man antingen älskar eller hatar. Tillverkat av jästextrakt, en restprodukt från öltillverkning, och väldigt salt i smaken är pålägget speciellt populärt på australiensarnas rostade bröd.

”Miley leker inte”

Men nu kan tillverkaren hoppas på ökad försäljning även i USA. För påläggets senaste förespråkare är Miley Cyrus, 23. Popstjärnan tycks så förtjust i pålägget att hon har bestämt sig för att bli en permanent reklampelare, genom att tatuera in en burk Vegemite på sin överarm.

Los Angeles-baserade tatueraren Dr Woo lade i söndags upp en bild av sin skapelse på Instagram med texten ”Miley Cyrus leker inte när det kommer till Vegemite”.

Pojkvän från Australien

Nu spekuleras det i att Vegemite-burken är en hyllning till Liam Hemsworth, 26, pojkvännen hon lärde känna 2009 och sedan dess har dejtat till och från. Hemsworth är född och uppvuxen i Australien och enligt australiensiska nyhetssajten News är Vegemite ”Hunger games”-skådisen favoritpålägg.

Så då återstår frågan om Miley själv försälskat sig i den speciella smaken, eller om tatueringen är en hyllning till Hemsworth.

Publicerad:

LÄS VIDARE