Allt du vill veta om säsong fem av OITNB

Datum, skådespelare, tidslinjer, framtidsplaner

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

OBS! SPOILERVARNING

Femte säsongen av ”Orange is the new black” kommer ut i sommar.

Här kommer en buffé av detaljer för dig som tycker att väntan känns olidlig.

Har du inte sett klart säsong fyra av tv-serien ”Orange is the new black” bör du sluta läsa nu.

Säsong fem av OITNB är inte långt borta. Netflix avslöjade nyligen datumet för när marathontittandet kan börja. Som vanligt släpps hela säsongen på en gång. Årets datum är den nionde juni.

Enligt Popsugar har skådespelaren Danielle Brooks, som spelar karaktären ”Taystee” avslöjat att säsongens tidslinje är mycket kort. Alla avsnitt kommer att utspela sig under bara tre dagar och hon beskriver dem som intensiva.

Fler säsonger kommer

Även om inte Netflix släppt en officiell rollista inför den kommande säsongen är det enligt Popsugar tack vare Instagram klart att följande personer kommer att dyka upp i avsnitten:

Danielle Brooks, Adrienne C. Moore, Jackie Cruz, Laura Gómez, Yael Stone, Abigail Savage, Jessica Pimentel, Kimiko Glenn, Selenis Leyva, Nick Sandow, Vicky Jeudy, Laverne Cox, Emma Myles, Julie Lake, Taryn Manning, Lea DeLaria, och Natasha Lyonne.

En första trailer har dessutom släppts som bekräftar flera av namnen.

För den som kommer att se hela säsongen på en dag finns tröstande nyheter. Netflix har redan meddelat att det kommer att komma även en sjätte samt en sjunde säsong av serien.

Publicerad:

LÄS VIDARE