Denise Richards slutar i realitysuccén – efter bråken

Skådespelaren lämnar ”The real housewives of Beverly Hills”

Publicerad:
Uppdaterad:
Denise Richards.
Foto: John Shearer / TT N
Denise Richards.

NÖJE

Denise Richards lämnar ”The real housewives of Beverly Hills” efter bara två säsonger.

Hennes tid i realitysuccén har varit kantad av drama och konflikter.

”Det påverkade hennes psykiska hälsa”, säger en källa till E News.

En representant för Denise Richards, 49, bekräftar för Variety att stjärnan inte kommer att medverka framöver i realityserien och långköraren ”The real housewives of Beverly Hills”.

Före beskedet hade en insatt källa sagt till E News att Denise Richards gjort klart för produktionen att hon inte vill återvända då hon inte känner sig bekväm med det.

”Hon har uttryckt att det varit känslomässigt stressigt och att det påverkade hennes psykiska hälsa”, säger källan till sajten.

Sexdrama

Trots att skådespelaren bara medverkat i två säsonger vann hon snabbt fansens hjärtan genom att vara väldigt öppen om sitt liv, och särskilt sitt sexliv. Men det har också blivit en hel del drama mellan henne och de andra stjärnorna i serien. Bråken har främst grundat sig i en händelse där Brandi Glanville berättade för Kyle Richards och Teddi Mellencamp att hon har haft sex med den gifta Denise Richards.

Denise Richards nekade däremot bestämt till att det någonsin ska ha inträffat och sa att hon inte ens var vän med Brandi Glanville.

Fansen i olika lag

Brandi Glanville å andra sidan visade då upp långa sms som de två ska ha skickat till varandra.

Skandalen ledde till att flera av deltagarna gick emot Denise Richards, och fansen delade upp sig i olika lag, #TeamDenise och #TeamBrandi.

Publicerad:

LÄS VIDARE