Kollade på ”Mad Max” på bordellen

Publicerad:

NÖJE

Fick 12 strokes efter vistelsen

1 av 4 | Foto: AP
Lamar Odom.

Basketstjärnan Lamar Odom har fått 12 strokes sedan han hittades medvetslös för två veckor sedan.

Nu avslöjas även att hans bordellvistelse gått lugnare till än vad som rapporterats.

– Det var inget irrationellt över hans beteende, säger en av cheferna på The Love Ranch.

Khloé Kardashians make Lamar Odom hittades för ett par veckor sedan livlös på en bordell i Nevada, USA. Nu har han vaknat till liv på sjukhuset. Men vägen dit var tuff. Nu rapporterar TMZ att basketspelaren fått hela 12 strokes fram till i dag. Det ska enligt sajten ha givit Odom nedsatt motorik – vilket har lett till att han har problem med att gå och prata.

Kan behöva transplantation

Han kommer att få arbeta med sjukgymnast i månader och ingen vet om han kommer bli helt återställd. Det mest kritiska just nu är att hans njurar är illa däran. Odom kan komma att behöva en transplantation.

Kollade på ”Mad Max”

Nu släpps även detaljer om vad som hände under basketspelarens tid på bordellen The Love Ranch. Page Six rapporterar att Lamar Odom inte ägnade sig åt den sexfrossa det skrivits om i media. Han ska ha tillbringat mycket tid tillsammans med de två prostituerade som sedan hittade honom livlös, men det var inte enbart horisontella aktiviteter de tre ägnade sig åt. De ska även ha tittat på filmer som ”Interstellar” och ”Mad Max”, ätit middag och konverserat.

”Var artig”

– Det var inget irrationellt över hans beteende, han var väldigt artig, nästan lite reserverad och blyg typ, säger Richard Hunter som är en av cheferna på bordellen.

ESPN fick sig en pratstund med en av de prostituerade, Ryder Cherry.

– Vi pratade om alla hemska och knäppa saker som hänt i hans liv, säger hon.

Khloé Kardashian finns kvar vid Lamars sida på sjukhuset. Reality-drottningen ska ha ställt in en promotionturné för hennes nya bok – allt för att kunna finnas vid makens sida.

Publicerad:

LÄS VIDARE