Chloë Grace Moretz om Brooklyn Beckham: ”Vi har ett förhållande”

Av: Terese Ekelöw

Publicerad:

Nu bekräftar hon kärleksryktena

1 av 3 | Foto: AP TT
Chloë Grace Moretz.

Det har länge florerat kärleksrykten kring Brooklyn Beckham och Chloë Grace Moretz.

Nu talar hon ut om förhållandet.

– Ju mindre mystiskt jag gör det desto mindre kommer folk bry sig, säger Chloë Grace Moretz uppger People.

Skådespelaren Chloë Grace Moretz, 19, har länge kopplats ihop med Brooklyn Beckham, 17, son till det före detta fotbollsproffest David Beckham och Spice girls-ikonen Victoria Beckham.

Nu går Moretz ut officiellt och berättar att de är ett par.

– Jag tror att ju mindre mystiskt jag gör det desto mindre kommer folk bry sig, så ja vi har ett förhållande, säger hon i talkshowen ”Watch what happens live!” uppger People.

Ryktena kring paret tog fart redan 2014 när de sågs umgås i Santa Monica, men de har själva aldrig kommenterat förhållandet.

”De har gjort en fin son”

Chloë Grace Moretz bor i Los Angeles och har under de senaste veckorna varit och hälsat på Brooklyn Beckham i London. Efter att paret lagt upp kärleksfulla bilder av varandra på Instagram började återigen rykten blossa upp.

När Chloë Grace Moretz återvände till Los Angeles skrev hon på Instagram att det var skönt att komma ifrån europeisk press. Men Brooklyns kända föräldrar Victoria och David Beckham har hon inget emot.

– Han är en bra pappa, hon är en bra mamma. De är genuint bra föräldrar det är det som är viktigast, de har gjort en fin son, säger Chloë Grace Moretz i ”Watch what happens live”.

Publicerad:

LÄS VIDARE