Källa: Spice Girls återförenas – med Victoria Beckham

Av: Jakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: AP
Victoria Beckham.

NÖJE

Det har verkat omöjligt.

Men nu ser det faktiskt ut att bli av.

Spice girls återförenas nästa år – och Victoria Beckham är med, enligt The Sun.

De stod för ett hyllat framträdande i samband med avslutningsceremonin i OS i London 2012. Sedan dess har fansen väntat, och väntat, på att få se de fem Spice girls-medlemmarna på samma scen igen.

Det har varit många turer fram och tillbaka, där framför allt Victoria Beckham varit den som inte verkat helt sugen på en comeback.

Men nu ska det vara så gott som klart, skriver The Sun.

En källa till sajten säger att Beckham öppnat för en återförening tillsammans med Geri Halliwell, Melanie Brown, Melanie Chisholm och Emma Bunton.

Planer för hyllningsprogram

De fem ska ha pratat och planerat sedan sommaren.

– Som det ser ut kommer de att jobba tillsammans i en serie av projekt, vilket inkluderar ett album och en tv-special, som ett hyllningsprogram till Spice girls, säger en källa till The Sun.

Melanie Browns infekterade skilsmässa med Stephen Belafonte, och födseln av Geri Halliwells son Monty ska ha fört de fem närmare, enligt sajten.

Spice girls bildades 1994 och slog igenom stort med världshiten ”Wannabe” 1996. Gruppen fortsatte fram till 2000 då de splittrades. Sedan dess har de återförenats ett par gånger. Nu håller fansen tummarna för att det blir en tredje gång – för Posh, Scary, Baby, Sporty och Ginger.

Publicerad:

LÄS VIDARE