Joseph Gordon-Levitts hemliga babylycka

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
1 av 2 | Foto: AP
Joseph Gordon-Levitt.

Joseph Gordon-Levitt har blivit pappa – igen.

I juni föddes skådespelarens andre son.

Men ”Inception”-stjärnan är hemlighetsfull – och håller detaljer som namn och exakt födelsedatum inom familjen.

Skådespelaren Joseph Gordon-Levitt och frun Tasha McCauley har välkomnat sin andra son till världen.

Födseln ägde rum i juni, bekräftar talespersoner för familjen för Just Jared, men det exakta födelsedatumet hålls tills vidare hemligt.

Paret är även förtegna om sonens namn.

Joseph Gordon-Levitt och Tasha McCauley är ett hemlighetsfullt par som gärna håller familjelivet så privat som möjligt. Själva bytte de ringar under ett smygbröllop i hemmet den 20 december 2014.

Pappa till två söner

Deras första son föddes i augusti 2015. Hans namn har aldrig offentliggjorts.

– Att vara i det offentliga är fantastiskt, sa han i samband med att hans första son föddes enligt Belfast Telegraph.

– Det gör det möjligt för mig att göra det jag älskar att göra, vilket är att skådespela i filmer, men det är ett val som jag gjorde. Jag bestämde mig för att ha en karriär i underhållningsbranschen och att folk ska känna till mitt namn och mitt ansikte. Och det har sina fördelar, men helt ärligt även sina nackdelar.

”En beskyddande pappa”

Han fortsatte:

– Min son, han är bara en bebis. Han har inte valt att vara i strålkastarljuset, och det är ett val jag skulle vilja låta honom göra när han är äldre och kan fatta ett eget beslut. För tillfället är jag bara en beskyddande pappa som vill skydda hans integritet.

Joseph Gordon-Levitt slog igenom i komediserien ”Tredje klotet från solen” 1996-2001. På senare år har han bland annat haft roller i storfilmer som ”Inception”, ”Batman: The dark knight rises”, ”Looper” och ”Sin city: A dame to kill for”.

Han har tidigare dejtat skådespelarna Larisa Oleynik och Alexandra Hulme. Gordon-Levitt och Tasha McCauley träffades 2013.

Tasha McCauley är vd för och grundare av robotföretaget Fellow Robots.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN