Blondinbella talar ut om tuffa tiden efter separationen

Isabella Löwengrip: ”Snart blir det bra”

Av: Emelie Anderberg

Publicerad:
Uppdaterad:
Isabella Löwengrip.
Isabella Löwengrip.

Det har gått en månad sedan Isabella Löwengrip berättade i bloggen att hon och Odd Spångberg ska skiljas.

Sedan dess har hon i enstaka blogginlägg berättat om processen.

– Denna månad har helt klart varit turbulent och tuff, skriver hon i ett blogginlägg.

Bloggaren och affärskvinnan Isabella Löwengrip, 26, och maken Odd Spångberg, 29, ska gå skilda vägar. Det berättade hon i ett blogginlägg för en månad sedan. Nu låter hon sina läsare få ta del av den svåra tiden som hon har gått igenom efter beskedet.

– Denna månad har helt klart varit turbulent och tuff. Men det svåraste i en separation är faktiskt tiden innan man precis bestämmer sig. När beslutet väl är taget är det något rejält som lättar och det blir enklare att andas igen, skriver hon.

”Bara att andas djupt och stå stadigt”

Hon skriver även att allt praktiskt måste lösas och att år av rutiner nu ska brytas upp och bli till nya. Paret har två barn tillsammans, en son och en dotter, som nu ska vänja sig vid den nya situationen. I samma blogginlägg berättar hon att året hittills har varit tufft, men att hon nu hoppas att det kommer att lätta.

– Jag visualiserar att jag befinner mig en tsunami och det är bara att andas djupt och stå stadigt. Snart blir det bra, livet måste bara lägga sig lite och jag är ödmjuk inför att det tar tid.

Isabella Löwengrip och Odd Spångberg gifte sig 2013. För två år sedan köpte de en villa på Lidingö, som bloggerskan ska fortsätta att bo i även efter skilsmässan.

Publicerad:

LÄS VIDARE