Sjukskriven året ut: Kelly Clarkson ställer in hela turnén

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:

På läkarens order: ”Jag måste låta rösten vila”

1 av 4 | Foto: AP
Kelly Clarkson.

Läkare har beordrat Kelly Clarkson, 33, att ställa in resten av sin turné.

– Jag är verkligen ledsen, säger den forna ”American Idol”-vinnaren i ett uttalande på sin hemsida.

I mitten av september meddelade Kelly Clarkson att hon tvingades ställa in flera av sina turnéspelningar på grund av röstproblem.

– Så trist att jag måste ställa in några av mina turnédatum. Det här tar livet av mig, men läkarna säger att jag måste vila rösten. Jag längtar tills jag blir bra och kan träffa er alla på vägarna snart. Jag hatar att ställa in och är uppriktigt ledsen för mina fans skull, som har varit så glada över att få se den här showen. Snälla, förstå att jag aldrig skulle ställa in något om det inte vore absolut nödvändigt, sa hon då i ett uttalande på sin hemsida.

Men nu tvingas alltså sångerskan ställa in resten av turnédatumen också. Det påverkar samtliga Clarksons spelningar i Kanada och Storbritannien.

Enligt hennes hemsida blir hon sjukskriven resten av året för att vila stämbanden.

– Jag är verkligen ledsen att jag måste ställa in resten av mina turnédatum. Jag har så sett fram emot att få dela den här turnén med er alla mina fantastiska fans i Kanada och Storbritannien. Tyvärr säger min läkare att jag måste låta rösten vila, men jag jobbar hårt på att bli bättre så snart som möjligt, säger Kelly Clarkson i ett uttalande.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN