Pernilla Wahlgren återförenades med sitt ex i natt

Hyllar före detta maken Emilio Ingrosso på Instagram

Av: Alex Hartelius

Publicerad:

När Pernilla Wahlgren gjorde sin hundrade show av ”Kort, glad och tacksam” satt Emilio Ingrosso i publiken.

På sin Instagram visar hon nu upp en bild från kvällen där hon håller om ex-maken.

”I kväll firade vi vår HUNDRADE föreställning med självaste Emilio Ingrosso i publiken – som fick se sig själv gestaltad på scenen av Ola Forssmed”, skriver hon.

Under gårdagskvällen var det jubileumsshow för Pernilla Wahlgrens, 51, ”Kort, glad och tacksam”, som sattes upp för hundrade gången.

Milstolpen firades tillsammans med ex-maken Emilio Ingrosso, 53, som satt i publiken och fick se sig själv gestaltas på scen av skådespelaren Ola Forssmed, 45.

På sin Instagram delar Pernilla Wahlgren med sig av en bild där hon tillsammans med resten av ensemblen håller om ex-maken.

”I kväll firade vi vår HUNDRADE föreställning med självaste Emilio Ingrosso i publiken – som fick se sig själv gestaltad på scenen av Ola Forssmed”, skriver hon till bilden.

Pernilla Wahlgren.
Foto: Robin Lorentz-Allard
Pernilla Wahlgren.

”Visste aldrig vilket humör man kom hem till”

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso skilde sig 2002 och deras uppbrott har tidigare uppmärksammats av media.

I sitt sommarprat delade Bianca Ingrosso, 24, med sig om den infekterade skilsmässan, som hon upplevt påverkat hela familjen negativt.

– Från ett barns perspektiv blev det bara en stor pajkastning hemma. Jag visste aldrig vilket humör man kom hem till. Vem man fick älska, vem man skulle hata?, säger hon i programmet.

Men i dag verkar relationen ha blivit bättre mellan Pernilla Wahlgren och ex-maken. Emilio Ingrosso har dykt upp i ”Wahlgrens värld” och när Benjamin Ingrosso, 21, vann Melodifestivalen förra året så förenades de i en känslosam kram.

– Det är klart att jag tröstade henne, vi har ju barn ihop. Då ställer man upp, jag är så stolt över Benjamin, sa Emilio Ingrosso då.

Aftonbladet har sökt Pernilla Wahlgren.

Publicerad:

LÄS VIDARE