Nikki Amini tvingas lämna Let’s dance 2018

Av: Anders Hedberg, Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Britt Ekland åkte ur tävlingen förra veckan.

Nu är det även färdigdansat för Nikki Amini i ”Let’s dance”.

– Jag tycker att jag har gjort mitt bästa. Jag är nöjd och väldigt glad över att få ha dansat med Tobias, säger hon till Nöjesbladet.

Nikki Amini, 33, och dansaren Tobias Karlsson, 40, tvingades lämna ”Let’s dance” i det tredje programmet. Trots att parets quick step belönades med goda 16 poäng av juryn. Det placerade dem på femte plats bland de tio återstående dansparen.

Men det räckte ändå inte när tittarna sedan röstade. I slutändan var det Nikki Amini och Viktor Frisk som stod sist kvar på trappan med sina dansare.

– Det känns bra. Jag tycker att jag har gjort mitt bästa. Jag är nöjd och väldigt glad över att få ha dansat med Tobias. I det stora hela så kan man ju bara göra sitt bästa. Det är ju en tävling, så det är upp till tittarna, säger Nikki Amini direkt efter sändningen.

– Ja, det har varit ett enda stort garv från första dagen, kontrar Tobias och lägger till:

– I kväll var vår bästa kväll. Vi hade fantastiskt roligt, dansen gick jättebra, vi hade ett fantastiskt nummer och tog till oss av trasdockekritiken från förra veckan. Vi var skitnöjda och hade en lyckad kväll.

Förra veckan kritiserade Tony Irving paret för att ”Nikki slängdes runt som en trasdocka”, något de tog tillvara på i kvällens dans. I inledningen bjöd dansparet på några trasdockeliknande poser.

– Jag tycker det gick bra! Vi hade ju jättekul. Jag fick ju inte så höga jurypoäng. Sedan ska man inte ta något för givet. Det är tittarna som måste rösta, säer Nikki Amini.

Aftonbladets läsare tycks dock inte alls hålla med tv-tittarna om att Nikki Amini skulle röstas ut. Förutom en helt överlägsen Jon-Henrik Fjällgren är det bara Margaux Dietz som placerar sig före Nikki och Tobias (se omröstningen nedan).

– Man ligger femma av tio par. Det är farlig placering. Man glöms bort i mellanmjölksträsket. Men det var vår tur att åka. Det var lite tidigt tycker jag. Jag är väldigt stolt över henens fantastiska jobb. Det är en chock för oss båda två, säger Tobias.

Nu kan Nikki dock koncentrerar sig helt och hållet på inspelningarna av ”Idol”, som har löpt parallellt med hennes medverkan i ”Let’s dance”.

Kommer du fortsätta dansa?

– Jag håller ju på att spela in ”Idol”, så nu kan jag lägga all fokus på det. Så får vi ta dansen framåt sommaren någon gång, säger Nikki.

Förra veckan var det Bond-bruden Britt Ekland, 75, som blev först att lämna ”Let’s dance”.

Publicerad:

LÄS VIDARE