Ellen DeGeneres

Stjärnan försvarar Ellen efter anklagelserna

”Skickar dig kärlek och en kram vännen”

  • Rasmus Karlsson
    Rasmus Karlsson
NÖJE

Ellen DeGeneres är i blåsväder och får hårda anklagelser riktade mot sig.

Nu rycker Katy Perry ut i hennes försvar.

”Skickar dig kärlek och en kram vännen”, skriver hon på Twitter.

Tidigare medarbetare har vittnat om upplevd rasism och hur arbetskulturen är ”giftig”. En person har berättat att hen fick sparken på grund av ett läkarbesök och en annan för att hen gick på begravning. Ellen DeGeneres, 62, är i ordentligt blåsväder.

Enligt en källa till Daily Mail har tv-stjärnan och programledaren även meddelat att hon inte kommer fortsätta med showen.

Ellen DeGeneres känner att hon inte kan ha kvar sin show efter senaste tidens kritik.

Foto: Richard Shotwell / TT

– Hon känner att hon inte kan fortsätta att ha showen. Det enda sättet att rädda hennes eget varumärke nu är att lägga ner showen, säger uppgiftslämnaren.

”Jag tror vi alla har sett det ljus och den fortsatta kampen för jämlikhet”

Efter stor ilska mot DeGeneres går nu världsstjärnan Katy Perry, 35, ut i hennes försvar.

”Jag kan inte tala för någon annans erfarenheter förutom mina egna men jag vill säga att jag bara har haft positiva upplevelser från när jag har besökt Ellen och ”The Ellen DeGeneres” show. Jag tror vi alla har sett det ljus och den fortsatta kampen för jämlikhet som hon har fört till världen genom sin plattform under årtionden. Skickar dig kärlek och en kram vännen”, skriver Katy Perry på Twitter.

Katy Perry.

Foto: Evan Agostini / TT NYHETSBYR≈N

Ilskan: ”Du är rik och välkänd”

Efter de två tweets stjärnan skrev kommenterade tusentals ilska fans och användare. De menar att det är klart att Katy Perry, som är en världskändis, blir väl bemött i showen och i studion. De ilskna fansen menar också att det är de anställda med lägre rang som fått tagit smällarna.

”Det är klart att hon är trevlig mot dig älskling men hon har fortfarande varit oförskämd mot sin personal vilket är ett stort problem då de bidrar mycket till showen”, skriver en användare.

”Du är rik och välkänd Katy. Du kanske har haft en positiv erfarenhet, men hennes personal och medarbetare har pratat om hur de blir illa behandlade, du kan inte bara strunta i deras erfarenheter och känslor”, skriver en annan.

ANNONS EXTERN LÄNK

50 % rabatt på utvald klädkollektion hos NA-KD. Gäller bara idag!

NA-KD

Publisert:

LÄS VIDARE

Ellen DeGeneres kan lägga ner showen

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Ellen DeGeneres

Katy Perry