Temptation island

”Temptation island”-parets hemliga bebis

Av: 

Stina Dahlgren

NÖJE

Jennifer och Kalle från ”Temptation island” väntar tillökning.

Men paret har smugit med graviditeten – för tittarnas skull.

– Hon har varit gravid men gömt sig hela tiden, säger Kalle.

Jennifer Egelryd och Kalle Zeman träffades när de bägge var deltagare i ”Robinson love edition” 2015. De är just nu aktuella i programmet ”Temptation island” som ett av paren, och väntar sitt första barn tillsammans.

– Alla är glada, de tycker att det har varit en spännande historia från att vi träffades på Robinson till att vi spelade in det här programmet, och nu ska vi bli föräldrar, säger Kalle.

Dolt graviditeten

Men det har inte varit lätt. Paren i ”Temptation island” har alla skrivit på särskilda avtal, något som försvårat det för Jennifer och Kalle.

– Under avtalet står det att vi inte får lägga upp några bilder eller nämna om man fortfarande är tillsammans för att man ska hålla kvar spänningen hos tittarna. Så hon har varit gravid men gömt sig hela tiden, berättar Kalle.

En annan oro har varit barnets hälsa.

– Jennifer har varit lite orolig över att komma ut i sociala medier innan barnet kommer ut på grund av att man vet aldrig om det är helt friskt. Jag är också orolig faktisk, säger Kalle.

Inte planerad

Paret är klara med alla förberedelser i hemmet och väntar nu bara på sin bebis. Men graviditeten var från början inte helt planerad.

– Efter inspelningen så pratade vi lite om barn, men sen blev det bara så. Det var halvt planerat kan man säga, säger Kalle.

Bebisen är beräknad till den 23:e oktober, och det är en liten pojke.

”Temptation island” sänds söndagar kl 21.00 och 22.00 i Kanal 5.

ANNONS EXTERN LÄNK

Shoppa vårens nyheter hos Gina Tricot - handla här.

Gina Tricot

Publisert:

LÄS VIDARE

Sofia Wistam får kritik för medverkan i sexsåpa

ÄMNEN I ARTIKELN

Temptation island

Robinson Love Edition