Han valdes bort i ”Bonde söker fru”: ”Nästan som att man skäms lite”

Jim Wahlström ratades av mjölkbonden Susanna

Av: Jakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:

Han blev förälskad i Susanna Karlsson.

Men valdes bort i kvällens ”Bonde söker fru”.

– När alla helt plötsligt tycker synd om en. Det är en ganska speciell känsla. Det är nästan som att man skäms lite, säger Jim Wahlström.

Mjölkbonden från Valdemarsvik, Susanna Karlsson, 27, föll för båda sina brevskrivare. Och känslorna var besvarade. I kvällens avsnitt sa Hannes Haraldsson, 27, inför Susannas slutval att han var kär, och Jim Wahlström, 26, berättade att han var förälskad.

Och valet blev tufft. När Susanna säger till Jim i programmet att hon valt Hannes kan hon inte hålla tillbaka tårarna.

För Nöjesbladet berättar Jim Wahlström att han förstod att han inte skulle bli vald.

– Jag mötte upp Susanna på morgonen. Det var inget uttalat, men jag märkte att resultatet skulle bli så som det blev. Hon var lite mer ”off” än vanligt. Jag hade det på känn, säger Jim Wahlström.

Hur tog du beskedet?

– Jag är nog ganska duktig på att stänga av nu:et för att skydda mig själv. Så får man ta det sen. Jag ställde inga följdfrågor. Det blir ju konstigt när man har kamerorna där. Jag var inte sugen att slå på stora trumman.

1 av 3 | Foto: TV4
Jim Wahlström.

”Ledsen och uppgiven”

Jim berättar att han och Susanna pratade när kamerorna stängts av. Vad som sades vill han inte gå in på.

Hur mådde du när du åkte hem?

– Det var ganska tungt, just hemresan. Det blir väldigt speciellt också när det är sex, åtta, hur många det nu var, bakom kameran som har följt med en hela vägen. Och sen när alla helt plötsligt tycker synd om en. Det är en ganska speciell känsla. Det är nästan som att man skäms lite, fast man inte behöver göra det, säger Jim Wahlström.

– Men jag hade ett fint snack både med personalen och Susanna efteråt, så det kändes bra. Jag åkte inte därifrån ovetandes eller arg. Jag var så klart lite ledsen och uppgiven, men jag åkte hem med, ändå nånstans ett gott humör. Sen får man börja processa och sätta igång läkandeprocessen nästan direkt. Det var en körtid hem som var ganska nyttig.

Kärleksrivalen: ”Jim är fantastisk”

Precis som Jim trodde Hannes Haraldsson att loppet var kört på morgonen. Dejten kvällen innan hade gått bra, men när Hannes träffade Susanna Karlsson dagen efter vändes allt upp och ner.

– Då kände man direkt, det här är inte klart än, säger Hannes Haraldsson till Nöjesbladet.

– Visst har man väl bra självförtroende i vanliga fall. Men Jim är fantastisk. Vi var två bra killar. Det var därför man kände den där osäkerheten.

Men magkänslan hade fel.

– När hon sa att hon valt mig släppte allt. Allt kom på en och samma gång. Det var lättnad. Man kände att man gått och spänt sig rätt länge, så på kvällen var man helt färdig.

För Jim Wahlström har nu livet gått vidare efter ”Bonde söker fru”.

– Jag är reklamfilmsproducent och jobbar med att filma en bilkampanj just nu. Så det tar mycket av min tid. Men jag mår jättefint.

”Bonde söker fru” sänds onsdagar i TV4 och TV4 play klockan 20:00.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN