ANALYS: De nya ”Så mycket bättre”-pressbilderna

Av: Olle Kvarnsmyr

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Hösten är officiellt här. Ute är det dystert och kallt. Snålblåsten piskar mot ditt ansikte. Som tur är kommer det solsken till ditt hem i form av årets ”Så mycket bättre”-gäng. Vi analyserar pressbilderna.

Mina damer och herrar - här är ”Så mycket bättre”-gänget 2017!

Foto: Foto: Pär Bäckstrand/ TV4

Här möter vi årets gäng. Vi anar en viss trötthet i bilden. Bilden ser ut att ha tagits efter en tuff natt i den musikaliska ladan. Saade stagas upp halvsovandes av halva Icona Pop. Moneybrother ler ansträngt och Sabina Ddumba softar skönt på soffan. Bilden skapar så många frågor. Vad hände egentligen natten innan bilden togs?

Uno Svenningsson

Med en elegant och samtidigt nonchalant linnekostym dyker han så upp i pressbilden. Vi får associationer av en sen freda´ på en skärgårdskrog där Uno plötsligt stämmer upp i något smäktande för de lätt berusade semesterseglarna. Han ser vänlig ut.

Foto: Foto: Pär Bäckstrand/ TV4

Tomas Andersson Wij

Grrr, vilken tiger! Andersson Wij spänner blicken i oss och plockar självsäkert med ringarna. Skägget är välansat och kavajen pryds av spejsiga fiskar, eller om det är troll. Tuffaste karlen i årets uppsättning.

Foto: Foto: Pär Bäckstrand/ TV4

Sabina Ddumba

Vi får en känsla av godhet, mystik och en coolness som ALDRIG förut visat sig i ”Så mycket bättre”-pressbildssammanhang.

Foto: Foto: Pär Bäckstrand/ TV4

Kikki Danielsson

Kikki Danielsson har under de senaste åren sportat hatten. Så även i denna bild. Det klär den svenska countrystjärnan. Kikkis huvudbonad visar på både självsäkerhet och tokig farbror. Vi känner redan att vi kommer att älska Kikki ofantligt redan efter det första programmet.

Foto: Foto: Pär Bäckstrand/ TV4

Icona Pop

Icona Pop knixar med sina lemmar så mycket att vi som ”Så mycket bättre”-pressbildstittare blir alldeles yra i huvudet. Duon utstrålar 100 procent tuff modern glammig kvinna. I love it!

Foto: Foto: Pär Bäckstrand/ TV4

Eric Saade

Att böja sig framåt i pressbildssammanhang signalerar ödmjukhet. Det gör oss nyfikna. Detta då Saade inte direkt är känd för sin ödmjukhet. Erick Saade är som vi alla vet en bombastisk dansande hitmaskin i en manboys kropp. Med anledning av Saades nya kroppshållning anar vi att det kanske är en ny Eric Saade de listiga TV4-producenterna vill lansera.

Foto: Foto: Pär Bäckstrand/ TV4

Anders ”Moneybrother” Wendin

Årets spelevink, uppenbarelse och sköna brallan-kille. Hela Wendins uppenbarelse utstrålar en sällan skådad charm, busighet och konferens-casanova. Som sagt: årets sköna brallan-kille.

Foto: Foto: Pär Bäckstrand/ TV4
Publicerad:

LÄS VIDARE