Familjen Hyséns kyliga möte på röda mattan

Ödessamtalen om ”Hyséns” i Kanal 5: ”Jag tänker nej”

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

Det uppstod spänd stämning under premiären för Ola Salos krogshow under torsdagskvällen i Göteborg.

Glenn Hysén och fästmön Camilla var på plats, men vägrade enligt exhustrun Helena hälsa på dottern Annie. 

– Självklart känns det tråkigt, säger Annie till Nöjesbladet.

Inför artisten Ola Salos premiär på Rondo i Göteborg för sin show ”It takes a fool to remain sane” hade det redan innan målats upp ett scenario att realitysstjärnan Glenn Hysén och hans blivande fru Camilla Lendott skulle tvingas träffa Glenns exfru Helena Hysén.

Bakgrunden är att det funnits en fejd mellan Helena och Camilla under ett par års tid och den kulminerade härom månaden när Glenn och Camilla ”krävde” att Helena inte skulle vara med i säsong två av den populära realityserien ”Hyséns”. Anledningen? Helena tog för mycket plats och fick för mycket uppmärksamhet.

Under torsdagskvällen dök båda lägren upp på premiären och det blev som befarat – kallt.

– Glenn och Camilla gick förbi oss med en halvmeters mellanrum och han hälsade inte ens på sin dotter. Att han inte hälsade på mig skiter jag i, men att han gjorde det mot Annie gjorde ont. Som mor att se sin dotter bli ledsen för att ens far inte kan hälsa på sin dotter. Ni fattar, va?, säger Helena till Nöjesbladet.

Träffade du Glenn och Camilla?

– Jag mötte honom utanför toaletten och då sa jag att du kan ju gå och hälsa på din dotter.

När vi pratar med Annie dagen efter är hon besviken.

– Självklart känns det tråkigt, det är så löjligt. Att man inte ens kan hälsa. Men det var för att han var med Camilla. Pappa får inte göra något för henne. Men utan henne är han som vanligt, poängterar Annie när Nöjesbladet når henne på telefon och fortsätter:

– Jag träffade pappa innan showen och sa att vi två i alla fall kunde hälsa på varandra. Och då gick han med på det. 

Träffade du Camilla under kvällen?

– Hon tittade på mig, men kollade sedan bort.

När Nöjesbladet når Camilla Lendott är hon trött på den rådande situationen och huruvida Glenn hälsade på dottern Annie kan hon inte uttala sig om.

– Jag vet inte ens om han såg henne. Att Glenn inte hälsar på Helena är en sak. Men jag har väldigt svårt att tro att han inte skulle hälsa på Annie.

1 av 4 | Foto: KANAL 5
Annie Hysén i ”Hyséns”.

Var det något alternativ för dig att hälsa på Helena?

– Absolut inte. Det har det aldrig varit då hon bara bemöter mig med skrik och glåpord och det undanbeder jag mig. Men allt handlar om att Glenn har börjat säga ifrån och det uppskattas inte av Helena. Men all skuld läggs på mig... Jag har aldrig gjort henne någonting. Det är så mycket lögner och påståenden. Hon måste själv vara medveten om sitt eget beteende och det hon har gjort mot Glenn efter skilsmässan. Men det ska vi ta en annan gång. 

Hur känns den rådande situationen?

– Det känns fruktansvärt tråkigt. Jag försöker undvika tidningar för att inte läsa allt Helena säger. Hon har bland annat sagt att Glenn inte kan andas själv. Att en 60-årig kärring uttrycker sig så... Det är sjukt!

Enligt Camilla var det inte hennes krav att Helena skulle göra sorti från ”Hyséns”. Men hon välkomnar å andra sidan inte en comeback.

– Jag fattar inte grejen. Vad har hon där att göra? Glenn ifrågasatte hennes medverkan från första början. Hade vi vetat att det skulle fokuseras så mycket på deras skilsmässa och min relation till deras barn hade vi aldrig gjort ”Hyséns”.

Hur ställer du dig inför en tredje säsong om ni får frågan?

– Jag tänker nej. Jag har frågat Glenn men får inget svar. Han säger att han får ta det då.

När Nöjesbladet sedan pratar med Glenn förnekar han att han medvetet lät bli att hälsa på dottern Annie.

– Jag såg inte henne överhuvudtaget. Jag gick förbi Helena och fick en iskall blick. Men hade jag sett Annie hade hon såklart fått en kram.

Glenn säger att han är mäkta less på den rådande situationen.

– Jag orkar inte hålla på med någon pajkastning. Nu räcker det! Helena ljuger och påstår bland annat att vi krävt att hon ska byta efternamn. Jag har bara sagt att tycker hon så illa om mig så kan hon väl byta efternamn. Trots det får Camilla konstigt nog massa skit. Sedan säger Helena att Camilla har fördärvat vår familj. Är hon fullständigt dum i huvudet?

Publicerad:

LÄS VIDARE