Stjärnan gav 17 000 kronor i dricks- hyllas av fansen

Av: 

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: Dan Steinberg / TT / NTB Scanpix

NÖJE

På Instragram hyllas Donnie Wahlberg för att ha lämnat en enorm dricks:

”Behandlar de mig som en kung behandlar jag dem som drottningar”, skriver han.

Donnie Wahlberg besökte en våffelrestaurang i den amerikanska staden Charlotte fick sig servitörerna en glad överraskning. Donnie lämnade nämligen en dricks på 2000 dollar, vilket motsvarar nästan 17 000 kronor.

”Min mamma var servitris och min pappa jobbade bakom en bar i flera år. Så när jag går in på ett våffelhus och de anställda behandlar mig som en kung kan du lita på att jag kommer behandla dem som drottningar!”, skriver Donnie på Instagram där han idag delade en bild tillsammans med personalen och kvittot med dricksen.

Donnie är känd för att, sedan starten, varit med i popbandet New kids on the block. Han är dessutom gift med Jenny McCarthy och storebror till Mark Wahlberg.

I inlägget passar han även på att tacka personalen för deras vänliga bemötande. Inlägget har efter tre timmar fått dryga 16,000 likes och i kommentarerna hyllas Donnie av fansen.

”Du är en sådan otroligt omtänksam man Donnie! Du har ett hjärta av guld!”, skriver en.

”Jag älskar att du gjorde detta! Men som servitris måste jag ändå rysa åt skatten som kommer dras på den där dricksen”, skämtar en annan.

Publicerad: