Calvin Harris handlar med Steve Angello

Musikvärldens DJ-profiler i mångmiljon-affär

Av: Magnus Sundholm

Publicerad:
1 av 2
Steve Angello

HOLLYWOOD

Nu gör musikbranschens bäst betalda DJ-kändisar affärer med varandra.

Taylor Swifts ex, Calvin Harris, har köpt Steve Angellos lyxvilla i Hollywood Hills i Los Angeles.

Den före detta Swedish House Mafia-medlemmen hade utlyst huset till försäljning för 46 miljoner kronor.

För 33-årige Harris lär affären inte gräva något djupare hål i fickorna. Han uppges vara god för långt över en halv miljard kronor.

Den senaste husaffären ger honom ett hem med en boyta på 418 kvadratmeter, uppdelade på fyra sovrum och fem badrum. Takhöjden i vardagsrummet uppges till 5,4 meter och övervåningen innehåller kontor och en inspelningsstudio. Det gör att Harris inte behöver lämna hemmet för att skriva musik.

På gården finns en pool och med på köpet följer enligt Dailymail poolmöblerna.

Har flera lyxhus

Angello la ut huset till försäljning i oktober.

Harris har valt att plöja ner sina jätteinkomster i fastigheter och äger i dag en rad hem i både USA och hemlandet Storbritannien. I fjol köpte han sina föräldrar en lyxvilla i Somerset, dit han flyttade dem från Dumfries i Skottland. Den affären gick loss på 35 miljoner kronor.

Det rapporterades då att hans företag, CH Music, finansierade ett lån på nästan hela summan för att han skulle kunna köpa huset.

– Eftersom de har stöttat honom i vått och torrt är Calvin är så stolt över att kunna köpa en lyxvilla till sin mamma och pappa. Det är allas dröm att kunna ge något tillbaka till sina föräldrar och Calvin har ett drömliv, sa en uppgiftslämnare.

Publicerad: