Rockbjörnen 2017

PRESENTERAS AV

De delar ut pris på Rockbjörnen 2017

Tjugo artister gör upp om hedersamma priserna

Av: Linn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: Janerik Henriksson/TT / TT NYHETSBYRÅN
Alexander Hermansson.

En programledare, ett youtube-kollektiv och en hiphopgrupp.

Här är alla som delar ut pris på Rockbjörnen 2017.

– Jag älskar varenda en av våra prisutdelare, säger Frida Söderlund, som leder galan tillsammans med Daniel Norberg och Kristina Petrushina.

På tisdag går årets största musikfest av stapeln i Kungsträdgården i Stockholm. Hela kalaset är gratis och DU är välkommen.

På galan spelar De vet du, Benjamin Ingrosso, Wiktoria, Silentó och Kamfedrops. Nu är det dessutom klart vilka som delar ut pris under kvällen.

Musically-stjärnan Nathalie Danielsson, Youtube-profilerna Sara & Anty och humorkollektivet Random making movies ska alla lämna över en Rockbjörn till en lycklig vinnare. Det ska också hiphopgruppen Tjuvjakt, programledaren Alexander Hermansson och youtube-profilen Thomas Sekelius.

”Talangfulla och viktiga”

– Jag älskar varenda en av våra prisutdelare. De är både talangfulla och viktiga och tar galan till en extra nivå. Precis som alla våra artister är dom värda att komma till Kungsan och heja på, säger Frida Söderlund, som leder galan tillsammans med Daniel Norberg och Kristina ”Keyyo” Petrushina.

Frida och Daniel delar också ut varsitt pris.

Totalt slåss 20 svenska artister, 8 utländska stjärnor, 5 konserter och 5 fanbases om att kamma hem en Rockbjörn i åtta olika kategorier i år.

Publicerad:

LÄS VIDARE