TV4:s supervärvning: Tommy Körberg till ”Så mycket bättre”

Aftonbladet avslöjar: Även Ana Diaz med i succéprogrammet

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

TV4 har försökt övertala honom i flera år.

Nu kan Aftonbladet avslöja supervärvningen: Tommy Körberg har tackat ja till ”Så mycket bättre”.

– Ja, det stämmer att han ska vara med, säger en källa med god insyn.

Inspelningen äger rum på Gotland i juni och TV4 har ännu inte gått ut med ett enda namn, men Aftonbladet fortsätter att avslöja artisterna som ska vara med i ”Så mycket bättre”.

Flera källor bekräftar att Ana Diaz, 42, ska vara med i höstens säsong av musikprogrammet. Diaz, som släppte sitt debutalbum i april i år har under lång tid verkat som musikproducent i Los Angeles där hon arbetat med och skrivit låtar till artister som One Direction, Britney Spears, David Guetta, Jennifer Lopez och Wyclef Jean.

Tommy Körberg.
Foto: PETER WIXTRÖM
Tommy Körberg.

”Jagat Körberg i flera år”

Men enligt Aftonbladets källor är TV4:s programmakare allra mest stolta över en annan värvning, artist- och musikal-legendaren Tommy Körberg, 71.

– De har jagat Tommy Körberg i flera år, men han har alltid tackat nej, säger en källa.

– Med det nya upplägget, där man inte måste vara med under hela inspelningsperioden utan bara är med några dagar har det nog blivit lättare att övertala de allra största etablerade artisterna som Körberg att vara med, säger en annan person med god insyn.

Gör om programmet

Aftonbladet har tidigare kunnat avslöja att ”Så mycket bättre” görs om inför höstsäsongen. Efter förra årets jubileumssäsong där 14 tidigare deltagare återvände till pensionatet Grå gåsen kommer man den här gången att blanda en eller ett par tidigare deltagare med flera debutanter.

Några artister medverkar i samtliga program medan övriga bara är med i några avsnitt. Enligt Aftonbladets källor kommer Plura Jonsson, 68, vara en av dem som är med i hela säsongen. Tommy Körberg och Ana Diaz väntas vara med under ett par inspelningsdagar, precis som Lili & Susie och Loreen som tidigare avslöjats.

TV4 har ännu inte meddelat när de planerar att bekräfta de medverkande artisterna i ”Så mycket bättre”.

Foto: LASSE ALLARD / Aftonbladet
Ana Diaz.
Publicerad:

LÄS VIDARE