Pete Doherty till sjukhus – blev attackerad av igelkott

Visar upp skadan på sociala medier

Av: Alex Hartelius

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Pete Doherty har tvingats uppsöka sjukhus efter att ha blivit stucken av en igelkott.

På Twitter visar han upp olyckan och passar även på att tacka sjukvårdspersonalen.

”Vilka fantastiska änglar som förtjänar vår respekt och tacksamhet”, skriver han.

Det var när sångaren Pete Doherty rastade sina två Siberian Huskys som han råkade ut för en ovanlig olycka. En av hundarna hade råkat plocka upp en igelkott i munnen och sångaren försökte då hjälpa sin hund med att få loss djuret.

Dessvärre blev Doherty själv stucken i fingret av en tagg som lämnade ett infekterat sår och han tvingades uppsöka läkarvård för att få den borttagen. Detta uppger Daily star.

Under gårdagen delade han själv med sig av en bild på Twitter från sjukhussängen med en bandagerad hand. Han passade även på att tacka sjukhuspersonalen.

”Tack till alla underbara män och kvinnor som arbetar på NHS (National health service reds anm.). Vilka fantastiska änglar som förtjänar vår respekt och tacksamhet en miljon gånger om”, skriver han.

1 av 2 | Foto: AP
Pete Doherty.

Ställde in medverkan

Tidigare i dag meddelade radiokanalen BBC Radio 5 Live att artisten skulle ha medverkat i programmet, men att han på grund av olyckan tvingats lämna återbud.

”Pete Doherty befinner sig just nu på sjukhuset för att ta bort en igelkottstagg från ett infekterat finger. Vi hoppas att han kryar på sig snabbt för oavsett orsak så är det tillräckligt allvarligt för att han inte ska kunna medverka”, sa programledaren Nihal Arthanayake.

I stället hoppade skådespelaren Kiefer Sutherland in som ersättare.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN