Efter det tuffa året: Paris Jackson på rehab

Av: Alex Hartelius

Publicerad:
Uppdaterad:

Paris Jackson har lagt in sig själv på rehab för att återhämta sin fysiska och psykiska hälsa.

Det uppger en källa nära stjärnan till People.

– Paris behövde tid att starta om och prioritera hennes fysiska och psykiska hälsa, säger källan.

En källa till People uppger att Paris Jackson, 20, har lagt in sig själv på rehab efter ett jobbigt 2018. Förhoppningen är att hon nu ska återhämta sig både fysiskt och psykiskt.

– Efter ett år fullt av arbetsuppdrag som tog henne över hela världen bestämde sig Paris att hon behövde tid att starta om och prioritera hennes fysiska och psykiska hälsa, säger källan och fortsätter:

– Hon ser fram emot att komma ut ur det här som en ny människa och redo att ta itu med nya spännande projekt.

1 av 3 | Foto: Evan Agostini / TT NYHETSBYRÅN/ NTB Scanpix
Paris Jackoson tillsammans med Stella McCartney and Miley Cyrus.

Tidigare öppnat upp om sin psykiska ohälsa

Paris Jackson har tidigare berättat om sin ångest och depression. I en öppenhjärtig intervju med Rolling Stone från 2017 berättade hon om sitt självmordsförsök när hon var 15 år.

– Jag var galen. Jag var verkligen galen. Jag gick igenom mycket som tonåring och hade mycket ångest, och jag gick igenom min depression och ångest utan någon hjälp.

I intervjun berättar hon även om saknaden efter sin pappa Michael Jackson som dog 2009. Hans död ledde till att hon ”försökte växa upp för snabbt” och att hon började umgås med ”fel personer”. När hon var 14 år gammal våldtogs hon av en okänd person.

– Jag vill inte prata för mycket detaljer, men det var inte en bra erfarenhet, det blev riktigt tufft för mig. Och då berättade jag inte för någon.

Publicerad:

LÄS VIDARE