Frank Andersson om förlovningen: ”Känns väldigt bra”

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

För fem månader skrev Frank Andersson under skilsmässopapper.

Nu har han förlovat sig med sin nya kärlek, Gabrielle.

– Det kanske inte var meningen från början att det skulle bli såhär, men så är det ju med livet. Man blir ständigt överraskad, säger Frank.

1 av 3 | Foto: Privat
Frank Andersson och Gabrielle Söderberg.

Frank Andersson, 61, har förlovat sig med Gabrielle Söderberg, 35.

De träffades via gemensamma bekanta för en tid sedan. På onsdagen kungjorde den före detta proffsbrottaren deras förlovning på Instagram med orden: ”Gabrielle jag älskar dig”. För fem månader sedan lämnade han in en gemensam skilsmässoansökan med sin fru Jeanette Andersson Bouvin, 36.

– Det kanske inte var meningen från början att det skulle bli såhär, men så är det ju med livet. Man blir ständigt överraskad. Det här känns väldigt bra. Vi är ganska lika och har lätt för att umgås. Det är viktigt, säger Frank om kärleken till Gabrielle till Nöjesbladet.

”Frank blommar och skiner som en sol”

Frank och Jeanette har två barn tillsammans, vilket innebär att de får ett halvårs betänketid innan skilsmässan går igenom. Att han skulle träffa kärleken på nytt, och dessutom förlova sig, innan dess var inte planerat.

Gabrielle beskriver hur vänskapen övergick till kärlek i ett sms till Nöjesbladet.

”Han har som alla vet haft en tuff tid med sjukdom och en massa svek, tyvärr. Vi började som vänner, umgicks och pratade en hel del om livet och dess ’ups and downs’. Ett, tu, tre så var vi där och insåg att vi var mer än bara vänner. Vi pratar om allt och får varandra att le konstant. Frank blommar och skiner som en sol och jag är så glad att jag kan få honom att göra det. Båda våra hjärtan slår för fullt och kärleken är ömsesidig.”

Förlovade sig i Kalmar

De förlovade sig i hennes hemstad på Restaurang Park Hermina vid Kalmar slott, med Gabrielles familj och vänner närvarande.

När Nöjesbladet når de nyförlovade sitter de i bilen på väg tillbaka hem till Stockholm efter ett par dagar i Båstad. Väl hemma ska de packa om sina resväskor. På fredag reser de vidare till Malta för fler romantiska dagar. Deras respektive döttrar ska få följa med på resan.

Ska flytta ihop

När skilsmässan har gått igenom planerar paret att ta nästa steg och flytta ihop.

– Jag måste ju få leva mitt liv också. Det viktiga nu är att vi kan komma överens vad det gäller barnen. Det är lite kvar att jobba på, men det tror jag löser sig, säger Frank.

Hur tänker ni inför framtiden?

– Vi tänker att vi ska leva lyckliga precis som alla andra, men med den lilla twisten att vi har mycket roligare ihop än alla andra. Jag har sagt att han får gå ner på knä och fria riktigt ordentligt. Sedan ska jag planera ett bröllop, säger Gabrielle.

Frank skrattar instämmande och tillägger:

– Ja, ska man förlova sig kan man lika gärna gå hela vägen och det är klart att jag ska fria på ett riktigt sätt. Jag vet bara inte hur än.

Publicerad:

LÄS VIDARE