”Avicii” Tim Bergling

Då släpps Aviciis nya låt ”Tough love”

Agnes Carlsson sjunger duett med sambon Vincent Pontare

Av: 

TT

NÖJE

Natten mellan torsdag och fredag, klockan 00.00, släpps den nya Aviciilåten ”Tough love” från det kommande albumet "Tim".

Och för sången står ingen mindre än Agnes Carlsson.

”Tough love” är skriven och producerad av Tim ”Avicii” Bergling, Vincent Pontare och Salem Al Fakir (duon Vargas och Lagola).

Låten är en duett med influenser från indisk musik. För sången står Vincent Pontare och sambon Agnes Carlsson. Att det skulle bli just en duett av ett par är helt enligt Tim Berglings önskemål.

”Den här måste bli en duett. Det coolaste vore om det var ett riktigt par som sjöng. Eller ett par som jobbat ihop så pass mycket att de kan betraktas som ett par!”, skrev Tim Bergling i sina anteckningar, enligt ett pressmeddelande.

Vincent Pontare och Agnes Carlsson har varit ett par sedan 2009.

Tim Bergling ska under våren 2018 ha utforskat musik från nordvästra Indien och spelade då upp en melodislinga för låtskrivarduon Vargas och Lagola.

"Märkligt nog passade den indiskt influerade melodin perfekt in i den låt vi just höll på att jobba med. Så var det ofta när man jobbade med Tim”, säger Vincent Pontare enligt pressmeddelandet.

Tim Bergling dog den 20 april 2018. Han lämnade efter sig en samling mer eller mindre färdiga låtar samt anteckningar om hur musiken skulle låta. Med hjälp av dessa har låtskrivare som samarbetade med Avicii färdigställt albumet "Tim", som ges ut den 6 juni.

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

Publisert:

LÄS VIDARE

Aviciis nya singel låter som ett gammalt ESC-bidrag

ÄMNEN I ARTIKELN

”Avicii” Tim Bergling

Vincent Pontare

Agnes Carlsson

Salem Al Fakir