Miley Cyrus

Miley Cyrus utsatt i ny hackerattack

Stjärnans privata bilder sprids nu på internet

Av: 

Agnes Aronsson

NÖJE

Hollywoodkändisarna har drabbats av ett nytt intrång.

Nakenbilder på Miley Cyrus har spridits efter en hackning.

Hon är den senaste i raden av kvinnliga stjärnor vars bilder läcks på nätet.

En ny hack-attack har drabbat Hollywoods kändisar. Förra månaden läckte nakenbilder på skådespelerskan Amanda Seyfried, och nu visar det sig att även sångerskan Miley Cyrus är drabbad, rapporterar Daily Star.

På några av bilderna är Miley Cyrus naken i en bastu, och på andra bilder har hon underkläder på sig. Hon har själv inte kommenterat bildläckan ännu.

Cyrus har poserat naken tidigare, bland annat på Instagram och till videon för succélåten ”Wrecking ball”, men nu har det alltså läckt ut bilder helt utan hennes tillåtelse eller delaktighet i spridningen.

Hon är den senaste av en rad kvinnliga stjärnor som blir föremål för attacken. Topplessbilder på sångerskan Demi Lovato har tidigare läckt, liksom bilder på ”Skönheten och odjuret”-aktuella Emma Watson. För hennes del ska det gälla bilder från en kostymprovning, där hon inte var naken.

Bilder läckta för tre år sedan

Den nya attacken för tankarna tillbaka till ”The Fappening”-hacken från 2014, då stjärnor som Jennifer Lawrence, Kirsten Dunst och Kate Upton drabbades. Deras foton och videos läckte efter ett iCloud-intrång. 36-åringen Ryan Collins dömdes till ett 18-månader långt fängelsestraff för sin delaktighet.

Jennifer Lawrence, kallade då intrånget i hennes privatliv för ett ”sexbrott”, och sa att de personer som sökte efter bilderna borde skämmas.

ANNONS EXTERN LÄNK

REA hos Åhléns – upp till 50 % på kläder och inredning!

Åhlens

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Miley Cyrus

Emma Watson

Demi Lovato

Jennifer Lawrence

Amanda Seyfried

Kate Upton