Petades från ”Hyséns” – nu vill Helena Hysén till TV4

Av: Benjamin Andrée

Publicerad:
Uppdaterad:

Hon petas ur Kanal 5-succén – efter bråken med exmakens fästmö.

Nu öppnar Helena Hysén upp för att gå över till konkurrenten.

– Det står överst på min önskelista för 2019, säger hon.

När realityserien ”Hyséns” hade premiär i Kanal 5 i höstas blev det omedelbart en tittarsuccé.

En bidragande orsak och en central del i handlingen i första säsongen av ”Hyséns” har varit rivaliteten mellan Glenn Hyséns nuvarande fästmö Camilla Lendott, 50, och hans exfru Helena Hysén, 57.

Men trots att hon blivit en tittarfavorit finns Helena Hysén inte med under inspelningarna av den nya säsongen som är i full gång.

– Ja, det är väl inget att hymla om. Helena kommer inte vara med och synas och det kommer inte att spelas in något nytt med henne, har Glenn Hyséns fästmö Camilla tidigare sagt till Nöjesbladet.

”Vill vinna hela skiten”

Enligt Helena Hysén var det inte hennes eget beslut att inte medverka.

– Jag hade ju sett fram emot att få vara med barnen och göra ännu en säsong av ”Hyséns” men nu blev det inte så. Det är skittråkigt men det öppnar ju upp för annat. Hela våren ligger öppen för mig som det ser ut nu.

Nu drömmer hon i stället om att gå över till konkurrenten TV4, och ett av Sveriges största tv-program.

– Min stora dröm är att vara med i ”Let’s Dance”. Det står överst på min önskelista för 2019. Det hade varit fantastiskt och jag vill vinna hela skiten, säger hon och fortsätter:

– Jag är en tävlingsmänniska på ett helt sjukt sätt. Bestämmer jag mig för något så går jag in för det till hundra procent. Är jag med så ska jag bara vinna. Så är det bara, säger hon och skrattar.

”Han har aldrig kunnat dansa”

Sonen Anton Hysén, har vunnit ”Let’s Dance” två gånger och exmaken Glenn har också varit med i tävlingen men det gick inte lika bra för honom.

– Glenn har ingen koordination. Han kan ju inte lyfta armarna och benen samtidigt. Det har han aldrig kunnat. Jag är däremot en jävel på att dansa.

1 av 2 | Foto: Naina Helen W. Jåma
Helena Hysén.

Även om hon säger det lite skämtsamt så är drömmen om en medverkan i ”Let’s Dance” på fullaste allvar.

– Absolut. Det är verkligen en dröm och jag hade gett järnet. Jag kan ju inte vara sämre än Anton. Det är vinst som gäller.

Om du får välja: vinna ”Let’s Dance” eller hitta kärleken under 2019?

– Varför välja, det ena utesluter inte det andra. Jag börjar med att vinna ”Let’s Dance” sedan kommer jag lätt hitta kärleken med min nya superkropp efter all hård dansträning.

TV4 kommenterar i ett mejl till Nöjesbladet:

”Castingen för Let’s dance är i full gång men det är för tidigt för oss att säga något om vilka som deltar i nästa säsong. Jag ser fram emot att kunna berätta mer om vilka deltagarna är längre fram”, säger Amanda Hjärtmyr, pressansvarig, i mejlet.

Publicerad:

LÄS VIDARE