Hellenius hån mot Nassims nakenkupp

Av: Erik Åberg

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 6 | Foto: TV4
David Hellenius som Nassim al Fakir.

NÖJE

Det blev en nakenchock igen.

Under ”Let's dance”-finalen hånade David Hellenius Nassim al Fakir.

Precis som säsongens första nakenchock stod Nassim al Fakir också för den andra. Men genom en gestaltning av David Hellenius.

Programledaren hade nämligen klätt ut sig till den före detta deltagaren och hånade honom under en sketch i programmet.

I flera scener fick tittarna se hur David sprang omkring i tv4-huset, i dansstudion och på stadens gator spritt språngande naken.

Flera andra deltagare blev även föremål för Hellenius skämt, däribland Elisa Lindström, Thomas Wassberg och Linda Lindorff.

Humorinslaget var en parallell till Nassim al Fakirs nakenkupp tidigare i säsongen.

Naken på Instagram

Då skapade chocken ilska bland tittarna som drog sig från att rösta och placerade Nassim på trappen. Men Nassim slog ifrån sig kritiken.

– Så fort man säger att det är småbarn som kollar blir jag emot dem. Då säger jag direkt ifrån. Om det är någon som förstår naket så är det småbarn. Är det någon som inte förstår naket så är det de äldre, sa Nassim då till Nöjesbladet.

Även på barnprogramledarens Instagram kan följaren få en skymt av hans nakna kropp. Något det finns en tanke bakom.

– Jag är egentligen ganska noga med hur det ser ut. Om man går in på min Instagram ser man att det är lite arbetat. Det är inte bara en naken kille. Det finns en touch med det, sa Nassim al Fakir tidigare.

Är mer än ”Naken-Nassim”

Han visste inte om att David Hellenius hade gjort inslaget och han blev chockad när han fick se det.

– Jag hade ingen aning. Jag visste inte ens att de skulle skoja med mig. Det är galet såklart. Man inser ju det. Ibland blir det galet när man vågar göra någonting extra, säger Nassim Al Fakir.

– Jag har ju lagt upp det till dem. Även om det är helt galet, så kände jag att ”Shit, det är väl den jag är”, en galen kille som bara garvar. Sen har de ju dragit den där nakenheten till en annan nivå, säger Nassim Al Fakfir.

Känns det som att du har blivit ”Naken-Nassim” nu?

– Nej jag är ju inte bara det. I Let’s dance har jag visat alla delar av mig. Men den där delen är ju väldigt humoristisk och vågad så att det får jag bjuda på, säger Nassim Al Fakir.

Publicerad:

LÄS VIDARE