Agneta Sjödin

”16 weeks of hell” blir tv-program

Av: 

Hans Shimoda

Anna Shimoda

NÖJE

Nöjesbladet kan avslöja att det spelas in en tv-version av det omskrivna träningskonceptet ”16 weeks of hell”.

En av kändisarna som har antagit den stenhårda utmaningen är programledaren Agneta Sjödin.

– Jag har faktiskt lite fett att ta av om jag vill ha en hård mage, säger hon till Nöjesbladet.

Det omskrivna kost- och träningsprogrammet ”16 weeks of hell” har lockat till sig ett flertal kändisar, som Rickard Olsson, Pontus Kåmark, Stefan Schwarz, Lasse Kronér, Anders Limpar, Micke Syd och Magnus Hedman.

Samtliga har vittnat om den tuffa utmaningen, men också om de anmärkningsvärda resultaten.

Nu kan Nöjesbladet avslöja att Kanal 5 och Dplay håller på att spela in en tv-version av ”16 weeks of hell”. Det kommer vara totalt sex kända deltagare, och en av dem är programledaren Agneta Sjödin.

– Jag ska börja programmet nu på måndag. Men jag vill inte bli för smal i ansiktet, så jag kanske kommer lägga till lite när det kommer till kosten. Men jag har faktiskt lite fett att ta av om jag vill ha en hård mage, säger hon till Nöjesbladet.

Agneta Sjödin

Svenskt koncept

Kanal 5 och Dplay bekräftar att de håller på att spela in programmet. Dock är projektet fortfarande i ett tidigt skede och exakt vad programmets titel kommer bli är inte spikat i dagsläget, inte heller när det kommer sändas.

“Vi satsar mycket på Dplay just nu med många nya format. Att vi har med Agneta känns jättekul” hälsar Anne Appelberg som är exekutiv producent i ett sms till Aftonbladet.

”16 weeks of hell” är ett svenskt koncept grundat av träningsgurun Tony Andersson. Under 16 veckor är det en disciplinerad kosthållning, tuffa gympass samt långa dagliga power walks som gäller.

När Nöjesbladet når Tony Andersson bekräftar han också att det spelas in ett tv-program grundat på hans koncept och att Agneta Sjödin är en av deltagarna.

– Hon är en av de sex profiler som kommer köra ”16 weeks of hell” med en kamera rakt i ansiktet. Det känns givetvis väldigt kul att det blir ett tv-program av konceptet. Jag kommer vara den som coachar deltagarna. De verkar helt klart peppade och kommer genomföra programmet som vilken deltagare som helst. Det kan bli en intressant vår.

Gick ner 10 kilo

När Magnus Hedman genomförde ”16 weeks of hell” gick han ner drygt 10 kilo och viktprocenten i kroppen halverades, från 24,6 procent till 10,4 procent – samma fettprocent han hade som aktiv fotbollsspelare.

– Jag var hungrig som fan de första två veckorna. Men var ändå på bra humör. Sista tre veckorna var riktigt, riktigt tuffa. Då gjorde programmet verkligen skäl för namnet, har han sagt till Sportbladet.

Rickard Olsson som påbörjade ”16 weeks of hell” i höstas ville gärna se ut som en ”ståltermos” vid målgång och var mer än nöjd med resultatet och sin nya spegelbild.

– Jag kan till och med le ibland när jag går upp på morgonen, sa Rickard Olsson till Nöjesbladet i november.

ANNONS EXTERN LÄNK

Dela julkänslan och låt julen blomma – skicka ett blombud med Interflora här!

Interflora

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Agneta Sjödin

LÄS VIDARE

Anders Öfvergård tappade 20 kilo

ÄMNEN I ARTIKELN

Agneta Sjödin

Kanal 5

Discovery+ (tidigare Dplay)

Magnus Hedman

Rickard Olsson-Essé

Anders Limpar

Stefan Schwarz