Kylie Rae Harris var i en tidigare olycka på samma väg

Berättade om händelsen timmar innan sin död

Publicerad:

NÖJE

Countrysångaren Kylie Rae Harris dog i en bilolycka i delstaten New Mexico på torsdagskvällen, svensk tid.

Bara timmar innan olyckan hade hon lagt upp flera inlägg på sin instastory där hon berättade att hon var med om en bilolycka på samma väg som barn.

– Jag slog i huvudet och frågade ”Vad var det där?”, säger hon.

Countrysångaren Kylie Rae Harris var på väg till en festival i staden Taos, New Mexico, när hon dog i en trafikolycka. Totalt var tre bilar inblandade i olyckan och förutom Kylie Rae Harris ska en 16-årig flicka också ha dött, enligt nyhetsbyrån AP.

Bara timmar innan olyckan hade artisten lagt upp flera inlägg på instastory, där hon berättade att hon varit med om en bilolycka på samma väg när hon var mellan tio och tolv år gammal.

Då var det hennes pappa som körde bilen när flera kor plötsligt dök upp mitt på vägen. Hon minns att hon satt i baksätet med sin syster och att de körde på något hårt.

– Jag slog i huvudet och frågade ”vad var det där?”. Pappa svarade ”kovakt!”, men i själva verket så hade de kört på en ko, säger hon i storyn.

1 av 2 | Foto: Instagram
Printscreen från Kylie Rae Harris sista instastory.

Twittrade om bensinbrist

Kylie Rae Harris död bekräftades på torsdagskvällen, svensk tid, av en representant till sångaren.

– Vi är förkrossade över att bekräfta att Kylie Rae Harris dog i en trafikolycka i går kväll, sa representanten till Fox News.

Tidigare under dagen hade Harris twittrat om att hon började få slut på bensin och att hon var långt ifrån en bensinstation.

”Snälla gud, låt mig inte fastna här”, skrev hon.

Kylie Rae Harris blev 30 år gammal.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN