Gordon Ramsay vägrar ge sina barn jobb

”F*ck off till en annan kock”

Av: Alex Hartelius

Publicerad:
Uppdaterad:

Gordon Ramsay vill inte ge några förmåner till sina barn.

I en intervju med en amerikansk radiokanal säger han att barnen själva måste förtjäna en plats på en av hans restauranger.

– Kom tillbaka med något nytt som kan förbättra verksamheten, säger han i intervjun enligt The Mirror.

Tv-kocken Gordon Ramsay har gjort sig kända för att vara sträng och brutalt ärlig i sina tv-program. Tydligen gäller det också utanför kameran.

Enligt The Mirror har han i en ny intervju med en amerikansk radiokanal sagt att han vägrar ge sina barn jobb på sina restauranger.

– Jag vill inte att personalen ska tänka ”Fan, det är Ramsays barn, vi kan inte säga till dem”. Vill du jobba i den här branschen? F*ck off till en annan kock, lär dig något annorlunda och kom tillbaka med något nytt som kan förbättra verksamheten, säger han enligt sajten.

1 av 2 | Foto: Omar Vega / AP TT NYHETSBYR N
Gordon Ramsay

Får inte flyga första klass

För två år sedan berättade Gordon Ramsay för The Mirror att hans barn inte fick resa med honom och hustrun Tana Ramsay i första klass. I stället fick de platser i ekonomiklass.

– Barnen måste hålla fötterna på jorden. Och jag tror också att barn i åldrarna fem, sex och sju inte behöver de stora platserna och utrymmet i första klass. De får sin underhållning från sina ipads, sa han då.

Han har även varit tydlig med att barnen inte kommer att få ärva några pengar när han dör.

– Det handlar inte om att vara elak på något sätt, jag vill inte skämma bort dem.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN