Bekräftat: Det ska Måns Zelmerlöws son heta

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

Nöjesbladets uppgifter stämde.

Måns Zelmerlöws och Ciara Jansons son ska heta Albert.

”Mornings with Albert Ossian Zelmerlöw”, skriver Måns på Instagram.

Förra veckan blev Måns Zelmerlöw, 31, och Ciara Janson, 31, föräldrar till en liten son. Pojken föddes med planerat kejsarsnitt på Skånes universitetssjukhus i Lund.

­– Klockan 12.08 idag såg vår efterlängtade son dagens ljus. Allt gick mycket bra, allt sitter på rätt plats och han är ljuvlig. Vi är så tacksamma till personalen på sjukhuset som tar så väl hand om oss, lät Måns hälsa via sin presskontakt Helene Wigren.

Där och då ville de inte avslöja vad sonen skulle heta, istället benämnde de honom hemlighetsfullt med hashtaggen #whatshisname.

Enligt en initierad källa till Nöjesbladet hade de dock bestämt sig för namnet Albert, men det var inget som Måns eller Ciara någonsin bekräftade.

Men på fredagen publicerade Måns en bild på Instagram på sig själv och sonen med texten ”Mornings with Albert Ossian Zelmerlöw”.

Måns heter Albert i andranamn och han använde dessutom det som alter ego när han sökte lyckan på dejtingappen Tinder för några år sedan.

1 av 3 | Foto: Privat

Måns och brittiska skådespelerskan Ciara träffades för drygt två år sedan under ett bröllop. Måns föll som en fura, men Ciara var däremot inte särskilt lättflirtad.

­­– Hon var fullständigt ointresserad av mig, så jag fick kämpa för det. Men till slut, efter en månad av messande fram och tillbaka åkte jag till London och sa: ”Nu ses vi!” Sedan hade vi en fantastisk middag där, och på den vägen är det, sa han i ”Renées brygga” härom året.

Ciara har sedan tidigare sonen Archie, 3, och Måns har tidigare berättat om rollen som bonuspappa för Nöjesbladet.

– Det är väldigt kul. Det är mer "farbror Måns", som är oerhört rolig att spela fotboll och sporta och dansa med.

Publicerad:

LÄS VIDARE