Gunilla Perssons oväntade succé – efter operationen

Berättar om Kalle Moraeus fina gest i ”Biggest loser VIP”

Av: Jakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:

Gunilla Persson tvingades till operation och kunde inte träna.

Trots det gick hon ned mest i vikt i kvällens ”Biggest loser VIP”.

– Jag trodde ju att jag skulle åka ut, säger Hollywoodfrun och avslöjar vad som låg bakom framgången.

Förra veckan skippade hon gymmet för att ta en massage för sin onda rygg. I måndagens avsnitt av ”Biggest loser VIP” blev det dessvärre inte heller mycket träning för Gunilla Persson. Holllywoodfrun tvingades opereras akut efter att ha drabbats av blödningar i underlivet.

– Jag har inte haft menstruation på fem, sex år, så det var helt onormalt. Det var Gud som sa till mig att jag måste undersöka mig omedelbart, säger Gunilla Persson till Nöjesbladet.

Fick fasta inför operationen

Hon kunde dock återvända till inspelningen, men på läkarens order förbjöds hon att träna. Trots det gick hon ned mest i vikt, procentuellt sett.

Totalt gick hon ner 2,8 kilo.

Så vad låg bakom succén?

– För min del hjälpte promenader. Och den ändrade kosthållningen, naturligtvis, säger Gunilla Persson.

Hade du räknat med det här?

– Nej, inte alls. Jag trodde ju att jag skulle åka ut. Jag visste inte ett dugg. Kanske att man gått ner nåt kilo eftersom jag fastat sista dygnet innan jag skulle operera mig. Det är klart att jag kunde gå ner, men inte nästan tre kilo.

”Nu blev jag ett hot”

Gunilla Persson, som inte kunde delta i veckans tävling, tror att de andra, i och med viktminskningen, fick upp ögonen för henne som en farlig konkurrent.

– Jag tror inte man förstod det förrän nu. Jag tror att många blev förvånade att jag förlorat så mycket i vikt. Nu blev jag ett hot plötsligt, säger hon.

1 av 2 | Foto: TV4
Ur kvällens ”Biggest loser VIP”

– Jag vill inte säga att jag inte blev väl mottagen eller älskad för det. Men innerst inne undrade man nog: ”Vad farao, Gunilla har inga viktproblem”. Men jag förstod att det skulle bli så. Men det finns andra anledningar till att man vill vara med.

Hon syftar på den utbrändhet hon känt och att hon inte tagit hand om sig själv och sin kropp.

Berättar om Kalle Moraeus fina gest

För Gunilla Persson blev tiden efter operation tuff. Hon fick inte stå längre perioder, vilket gjorde invägningen extra svår. Men då var vännen Kalle Moraeus där för henne.

– Kalle Moraeus var den som var mest omtänksam. ”Du ska inte behöva stå här”, sa han och tog genast fram en stol till mig att sitta på. Han var mycket omtänksam när det gällde mig.

”Biggest loser VIP” sänds måndagar klockan 20:00 på TV4 och TV4 play.

Publicerad:

LÄS VIDARE