Taylor Swift höll sig undan i månader – på grund av hemliga kärleken

Publicerad:
1 av 3

NÖJE

Taylor Swift har lyckats hålla sig undan strålkastarljuset de senaste månaderna, och fans har undrat var hon är.

Nu kommer förklaringen.

Stjärnan har träffat en ny pojkvän, uppger The Sun.

Taylor Swift, 27, brukar synas flitigt på röda mattor och i media. Men de senaste månaderna har det varit tyst. Knäpptyst.

De oroliga fansen har nu äntligen fått svar på var hon befunnit sig. I London, hos nya pojkvännen och skådisen Joe Alwyn, 26, skriver The Sun.

Artisten ska ha hyrt en lägenhet i norra London, samtidigt som hon dejtat skådespelaren.

Pojkvännen bor fortfarande hemma

Enligt uppgift ska Swift, som tidigare träffat kända män som Harry Styles och Calvin Harris, lärt sig mycket från sitt senaste förhållande med skådespelaren Tom Hiddleston, 36. En källa säger till The Sun att hon numera försöker hålla sitt dejtingliv så privat som möjligt. I det här fallet ska hon bland annat ha klätt sig i peruk under sin vistelse i London för att ingen ska känna igen henne.

Joe Alwyn är kanske inte känd för den breda massan. Men förra året slog han igenom med filmen ”Billy Lynn's Long Halftime Walk”, där han bland annat spelade mot Kristen Stewart och Vin Diesel. Joe Alwyn ska dessutom ha en fin relation med sin familj, så pass att han fortfarande bor hemma hos sina föräldrar. Det är därför ingen högoddsare att tänka sig att det blivit en och annan familjemiddag för Swift under sin vistelse i London.

Publicerad:

LÄS VIDARE