Jaden Smith driver grannarna till vansinne

18-åringen bor i lyxvilla för 30 miljoner kronor

Av: Magnus Sundholm

Publicerad:
1 av 2 | Foto: IBL
Jaden Smith retar upp sina grannar.

HOLLYWOOD

Will och Jada Pinkett Smiths son, Jaden, har flyttat hemifrån

Första bostaden för 18-åringen är en lyxvilla för mer än 30 miljoner kronor.

Där driver han grannarna till vansinne.

– Han uppför sig som om området är hans personliga kungadöme, säger en av hans grannar till Dailymail.com.

Villan som är 18-åringens nya hem ligger i det exklusiva Hidden Hills i Kalifornien, ett muromgärdat område med många barnfamiljer.

Efter sex månader på nya adressen har han redan skaffat sig många fiender, inte minst på grund av sitt vårdslösa beteende bakom ratten.

Jaden kör en Tesla X, en stadsjeep som går loss på cirka 900 000 kronor.

– Han beter sig som om han äger stället. Han bryr sig inte om när vakterna skäller på honom eller varnar honom. Han bara fortsätter att göra som han vill, säger uppgiftslämnaren.

Kändistätt område

En av anledningarna till att 18-åringen valde området kan ha göra med att hans kompis, Kylie Jenner, 19, bor mindre än en och en halv kilometer bort, i en villa för 100 miljoner kronor. Andra kändisar som bor i området är Kris Jenner, Jessica Simpson, Nick Carter, Kim Kardashian och Kanye West.

Jadens hus med fem sovrum och sex badrum är från 1978 och har en boyta på cirka 575 kvadratmeter. Det köptes 2003 av en stiftelse som Jadens mamma och pappa kontrollerar.

Huset är litet med tanke på vad han kommer ifrån.

Will och Jada Pinkett Smith, och deras dotter Willow, 16, bor mindre än 13 kilometer bort. Familjebostaden innehåller sex sovrum och 13 badrum, uppdelade på mer än 2000 kvadratmeter. Villan värderas till 370 miljoner kronor.

Jadens nya grannar tycks önska att han hade stannat kvar där.

– Det här påminner mig om när Justin Bieber flyttade till Oaks i Calabasas och omedelbart hamnade i trubbel med grannarna. Det känns som om Hollywood Hills hade varit mycket mer lämpat för en ung kille som Jaden, säger källan.

Publicerad: