Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgrens krav på Norge

Krävde dyr champagne och mobilladdare

Av: Alex Hartelius

Publicerad:
Uppdaterad:

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso är i Norge för att medverka i en livepodd.

Då kommer de med flera önskemål om vad de vill ha i sin loge.

– Philadelphiaost, Krug, stödstrumpor och Treo, säger Pernilla Wahlgren i ”Wahlgrens värld”.

I kvällens premiäravsnitt av ”Wahlgrens värld” är Pernilla Wahlgren, 51, och Bianca Ingrosso, 24, inbjudna att medverka i poddstjärnorna Vegard och Mortens livepodd i Norge.

Inför besöket begär arrangören att få ta del av Wahlgrens rider (en lista med önskemål på saker de vill ha i sin loge). Pernilla och Bianca tar då tillfället i akt att skriva ner en exklusiv önskelista.

– De måste ju tycka att vår rider är lite konstig. Det är en väldig blandning: Philadelphiaost, Krug (champagne, reds anm.), stödstrumpor och Treo, säger Pernilla Wahlgren i programmet.

1 av 3 | Foto: Kanal 5
Pernilla Wahlgren är överlycklig över sin champagne

Väl i Oslo för att spela in livepodden behandlas Wahlgrens som superstjärnor och får både äta på lyxrestaurang och bo på lyxhotell.

– De tror ju på riktigt att vi är Hollywoodstars. Jag kände mig som en Kardashian, ni vet när en hel stad stannar upp för att de kommer dit, säger Bianca.

Skrev raiden på skoj

I deras loge finns de saker som Wahlgren har krävt och Bianca blir oerhört glad när hon får Iphoneladdaren som hon skrivit upp på sin lista.

– Folk kanske tycker det är sjukt att jag blir så lycklig över en laddare, men när jag inte behöver betala för toapapper eller laddare blir jag så lycklig. Ni fattar inte.

Pernilla Wahlgren i sin tur får champagnen Krug och säger i programmet att hon inte visste om att det var en av de dyraste champagnerna.

– Vi skrev ju ridern mest på skoj och hade absolut inte blivit sura ifall något fattades. Det var den finaste ridern jag fått i hela mitt liv, säger Pernilla och får medhåll av Bianca:

– Bästa hörnet jag sett i hela mitt liv.

 
”Wahlgrens värld” har premiär på Kanal 5 och Dplay torsdag 22 augusti 21.00.

PODD: Älskade hatade dokusåpa

I podden ”Världens bästa tv” pratar vi om dokusåpor. Hur ser framtiden ut?

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE