Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrossos kärleksproblem – har svårt att träffa tjejer

Tagit hjälp av psykolog

Av: 

Stina Dahlgren

Benjamin Ingrosso öppnar upp om kärleksproblemen.
Benjamin Ingrosso öppnar upp om kärleksproblemen.

NÖJE

Det är inte lätt att dejta om man är Benjamin Ingrosso.

Nu berättar artisten om sitt komplicerade kärleksliv.

– Jag kan ofta inte prata med tjejer när jag är nykter för jag blir nervös och vet inte hur jag ska formulera mig, säger han i podcasten ”Talk to me”.

Benjamin Ingrosso, 23, har varit singel i över två år. I podcasten ”Talk to me” med Sarah Dawn Finer, 39, berättar han om svårigheterna han har när det kommer till att dejta och träffa tjejer.

– Jag har känt känslan av att jag måste vara någon annan när jag är ute på krogen, att jag kan ofta inte prata med tjejer när jag är nykter för jag blir nervös och vet inte hur jag ska formulera mig och jag är rädd att de ska misstolka mig. Eller för att jag har ofta känt att de tycker nog bara att jag är töntig, säger han.

Inte tillräckligt cool

Mycket grundar sig i att han är osäker och har känt sig otillräcklig.

– Jag har aldrig känt att jag är tillräckligt cool. Det var alltid killar som var längre och snyggare, säger han och fortsätter:

– Jag har alltid tänkt att mitt riktiga Benjamin som pratar ljust och som är skitglad och som bara älskar att showa – han är inte alls så cool. Det är ingen tjej som kommer tycka att han är manlig.

Sarah Dawn Finer frågar Benjamin Ingrosso om han också är rädd för att ta in en flickvän i det offentliga livet som han och hans familj lever i.

– Det har jag definitivt tänkt på, svarar han.

Benjamin Ingrosso om terapin

Den senaste tiden har han gått i terapi, vilket har varit en stor hjälp på många sätt för honom.

– Det var mycket tack vare min psykolog som jag kände att nu måste jag få ta tillbaka mitt vanliga jag. Jag kan inte spela någon när jag är full utan jag kan bara vara jag. Och det var så mycket bättre, säger Benjamin Ingrosso.

Att han numera är en hyllad artist har också stärkt hans självkänsla, vilket i sin tur har lett till att han blir mer avslappnad i större sällskap.

– Jag sitter och pratar och sjunger och dansar, och det visade sig att den Benjamin som faktiskt är jag, han funkar. Han är rätt okej, säger Benjamin Ingrosso.

ANNONS EXTERN LÄNK

Fixa vita tänder hemma på 30 minuter – köp smidigt startkit här

Dentway

Publisert:

LÄS VIDARE

Ingrosso om kritikerna: ”Kill them with kindness – det funkar faktiskt”

ÄMNEN I ARTIKELN

Benjamin Ingrosso