Johnny Depp

”Rädd att han skulle döda mig”

Amber Heards ord om Johnny Depp

Av: 

Rasmus Karlsson

NÖJE

Under måndagen var det dags för Amber Heard att ge sin version av det trassliga äktenskapet med Johnny Depp.

Skådespelaren menar att Depp hotade henne flera gånger under deras äktenskap.

– Vissa incidenter var så allvarliga att jag var rädd att han skulle döda mig, säger hon i rätten enligt flera brittiska tidningar.

Johnny Depps, 57, förtalsmål mot den brittiska tabloiden The Sun fortsätter. Detta efter att tidningen kallade Hollywoodstjärnan för ”hustrumisshandlare”.

Hans exfru, skådespelaren Amber Heard, 34, har anklagat Depp för att vid flera tillfällen misshandlat henne under deras 15 månader långa äktenskap. Men Depp menar att fallet är tvärtom.

Blivit hotad till livet

Tidigare har Johnny Depp gett sin bild på äktenskapet i rätten och under måndagen var det Heards tur. Hon menar att att hon blivit hotat till livet inte bara en gång, utan flera gånger.

– Vissa incidenter var så allvarliga att jag var rädd att han skulle döda mig, antingen medvetet eller bara för att han förlorade kontrollen och gick för långt, säger hon i rätten enligt flera brittiska tidningar.

Amber Heard anländer till domstolen i London under måndagen.

Under rättegången berättade hon också att Depp är bra på att manipulera människor samt att han brukade skylla sitt beteende på en påhittad person som han döpte till ”monstret”.

– Han brukade prata om det som om det var en annan person eller personlighet som gjorde alla de här sakerna, och inte han, säger Heard.

Depp hånade Heard när han var full eller hög

Det framkom fler detaljer under rättegången när Heard berättade sin historia.

– Han brukade också anklaga mig för att ha varit otrogen med stjärnor jag spelade mot. Han brukade håna mig för det, speciellt när han var full eller hög. Han hade nedsättande namn på alla mina manliga motspelare som han tyckte var ett sexuellt hot. Till exempel var Leonardo DiCaprio ”pumpahuvud” och Channing Tatum ”potatishuvud”, säger hon enligt Page Six.

ANNONS EXTERN LÄNK

Njut av en bra ljudbok i sommar – just nu får du BookBeat gratis i en hel månad!

BookBeat

Johnny Depp anländer till domstolen i London under måndagen.
Publisert:

LÄS VIDARE

Prinsessan Anne är skandalernas drottning

ÄMNEN I ARTIKELN

Johnny Depp

Amber Heard

The Sun