Peg Parnevik tvingas ställa in spelning

Arrangören: ”Det är pengar rakt ner i sjön nu”

Av: Alex Hartelius

Publicerad:
Uppdaterad:

Peg Parnevik tvingas ställa in sin spelning i Luleå på grund av ett inställt flyg.

För arrangören innebär det stora kostnader som nu går förlorade.

– Peg kostade drygt 80.000 kronor. Det är pengar rakt ner i sjön nu, säger projektledaren Leif Renholm till NSD.

I dag, lördag, skulle Peg Parnevik, 23, ha uppträtt på Hamnfestivalen i Luleå, men på grund av ett inställt flyg har hon tvingats avboka sin medverkan.

– Det är verkligen jätteolyckligt att vi inte får se Peg Parnevik på Hamnfestivalens scen, men omständigheter som inställda flyg rår vi inte på. Vi känner med Peg och hennes fans, säger projektledaren Leif Renholm till NSD.

”Pengar rakt ner i sjön”

Peg Parnevik är inte den enda artisten som drabbats av inställda flyg. Louise Hoffsten har haft samma problem men i hennes fall lyckades arrangören boka om flygbiljetterna. För arrangören innebär det stora kostnader som nu går förlorade när Peg Parnevik inte dyker upp.

– Peg kostade drygt 80.000 kronor. Det är pengar rakt ner i sjön nu. Vi kanske får ersättning för hennes flygbiljett men inte mer än det, projektledaren säger Leif Renholm till NSD.

1 av 4 | Foto: CAROLINA BYRMO
Peg Parnevik.

Peg Parnevik: ”Är så ledsen”

Det är inte bara arrangören som tar hårt på Peg Parneviks inställda farmträdande. Artisten skriver på Instagram att hon skulle ha ”sprungit dit” om hon kunde.

”Är så himla ledsen att vi inte hinner dit. Hade sett fram emot spelningen jättelänge och berättat för bandet hur jävla fina och trevliga ni alltid är. Skulle ha blivit a night to remember. Men vi kommer helt enkelt nästa år! Hoppas ni förstår och vet att jag äääälskar er mest ok?”, skriver hon.

Publicerad:

LÄS VIDARE