Helena Hysén om julen utan exmaken

Konflikten med Glenn Hyséns sambo fortsätter: ”Jag nämner inte hennes namn”.

Av: Alex Hartelius

Publicerad:
Uppdaterad:

Ett sms från Glenn Hyséns älskarinna förstörde julen 2010.

Nu firar Helena Hysén ensam med barnen – efter att ha hamnat i konflikt med Glenns sambo Camilla Lendott.

– Vi är inga vänner, säger hon.

Ett infekterat bråk mellan Helena Hysén och Glenn Hyséns flickvän Camilla Lendott, har lett till att hon kommer synas mindre i andra säsongen av realityserien ”Hyséns”.

Konflikten har fortsatt även utanför rutan och för första gången på fem år firar Helena Hysén julen utan Glenn. I stället kommer den att firas tillsammans med barnen och hennes mamma.

– Jag har två stora bebisar i Annie och Anton (Hysén reds anm) som kommer till mig dagen innan julafton och sover över. När de går och lägger sig så är de så barnsliga att jag måste fylla varsin julstrumpa med paket under natten. Det har jag gjort i alla år. De är som små bebisar som tassar upp på morgonen, äter lite gröt och öppnar sina paket, säger Helena Hysén.

Otroheten förstörde julen 2010

Helena Hysén beskriver deras jul som ett ”vanligt” julfirande. Men julen 2010 blev allt annat än vanlig. Efter att ha fått ett sms från Glenn Hyséns dåvarande älskarinna så kastade hon ut honom.

– Det kommer alltid sitta i, både för mig och barnen. Vi kommer alla minnas sms:et som kom den julen.

1 av 2 | Foto: Naina Helen W. J ma / AFTONBLADET / 85788

Hur reagerade du när du läste sms:et?

– Han åkte ut direkt. Jag frågade Glenn om det som stod i smset stämde, och det såg man klart och tydligt att det gjorde. Så då fick han lämna huset, vilket han gjorde. Sedan dess har vi aldrig bott ihop eller varit tillsammans.

Med undantag av julen 2011 har Helena Hysén firat julen tillsammans med barnen och Glenn Hysén. Men i år kommer exmaken inte att medverka under julfirandet. Anledningen är bråket mellan henne och Glenn Hyséns nya flickvän Camilla Lendott.

– Jag nämner inte hennes namn.

Varför det?

– Vi skippar det. Det är ingen idé att du frågar mig, för jag svarar inte på det ändå.

Men är du och Glenn ovänner?

– Nej, men vi är inga vänner. Uttalar man sig så som hans nya flickvän har gjort i tidningar så tror jag knappast att relationen med barnen blir bättre, om du förstår vad jag menar.

Glenn Hysén: ”Åtta år har gått”

Glenn Hysén tycker att det är tråkigt med ett julfirande utan deras gemensamma barn.

– Vi skildes oss för åtta år sedan och hon håller fortfarande på att tjata om den där skilsmässan. Kan hon sluta någon gång? Och så säger hon: “jag är inte bitter, jag är inte bitter”. Nä, jag märker det. Åtta år har gått och hon håller fortfarande på att babbla om det där, säger han.

Publicerad:

LÄS VIDARE