Gyllenhaal på dejt med McAdams

Publicerad:

NÖJE

”De såg väldigt lyckliga och kärvänliga ut”

1 av 4
Jake Gyllenhaal.

De har jobbat ihop. Då verkar gnistan ha tänts.

Nu har de setts mysa på dejt.

Har Jake Gyllenhaal och Rachel McAdams något på g?

Det har surrats om en romans mellan Jake­ ­Gyllenhaal, 34, och Rachel McAdams, 36, sedan i somras.

Nu har kärleksryktena fått nytt bränsle – tack vare en intim restaurangdejt.

I helgen sågs skådisarna äta middag ihop på lyxiga Odys + Penelope i Los Angeles. De delade ett bås och pratade intensivt med varandra under hela besöket.

”Såg lyckliga ut”

– De såg ut att vara i en väldigt djup konversation. De stannade i ungefär en timme och såg väldigt lyckliga och kärvänliga ut, säger ett ögonvittne till tidningen New York Post.

Sajten Hollywoodlife skriver att det var en ”flirtig middag” och att Jake och Rachel ”inte kunde slita blicken från varandra”.

Tillbringade tid ihop

Duon spelar äkta makar i filmen ”Southpaw” som har premiär i sommar. De ska ha kommit varandra väldigt nära under inspelningarna – och källor har berättat att stjärnorna tillbringade en hel del tid ihop även utanför arbetstid.

Jake och Rachel har setts äta middag ihop vid flera tillfällen den senaste året, och de ska även ha skymtats tillsammans på en boxningsmatch i New York.

Jake Gyllenhaal – som dejtat kändisar som Kirsten Dunst, Reese Witherspoon och Taylor Swift – gjorde slut med modellen ­Alyssa Miller förra året, medan Rachel McAdams senast kopplades ihop med musikmanagern Patrick ­Sambrook.

Publicerad: