Khloé Kardashian slår tillbaka mot hatarna: ”Skäms”

Publicerad:

NÖJE

Är inte ihop med Lamar Odom

1 av 6
Khloé Kardashian och Lamar Odom.

Khloé Kardashian anklagas för att utnyttja Lamar Odoms tillstånd för sina egna ändamål. Nu slår realitystjärnan tillbaka.

– Skäms på er, skriver hon på Twitter.

I en intervju med People berättar Khloé Kardashian att hon inte är ihop med sitt ex Lamar Odom, trots att hon pausat förhållandet med NBA-stjärnan James Harden.

– Det är ingen stress med skilsmässan för jag tänker inte gifta mig med någon inom den närmsta framtiden. Det är bara dålig tajming att göra det just nu och det har också att göra med Lamars hälsa. Men det betyder inte att vi är tillsammans igen, säger hon till People.

Enligt LA Times har realitystjärnan fått hård kritik för intervjun. Bland annat anklagas hon för att utnyttja tragedin för sina egna ändamål.

Slår tillbaka

I en serie tweets slår Khloé Kardashian nu tillbaka mot hatarna. Bland annat berättar hon att hon gjorde intervjun i People före tragedin och att hon enligt kontrakt tvingades göra en kort uppföljning efter Lamar Odoms kollaps.

– Jag gjorde press för min bok som jag skrev för flera månader sedan. Tajmingen är vad den är, skriver hon.

Hon tycker också att kritikerna bör skämmas.

– Skäms för att ni tror det värsta om mig. Det har varit ett par tuffa veckor och jag behöver inte er ”fucked up” energi. Jag ställde in min bokturné för att undvika uppmärksamheten. Ni borde känna till alla fakta innan ni kastar sten i glashus, skriver hon.

Publicerad: