Publicerad:
Uppdaterad:

”Let’s dance”-profilens tårar – gör slut med pojkvännen

”Det är nog bland det jobbigaste jag någonsin gått igenom”

Av: Rasmus Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:
Alice Stenlöf berättar i uppbrottet i en video på sin Youtubekanal.
Foto: YOUTUBE
Alice Stenlöf berättar i uppbrottet i en video på sin Youtubekanal.

Alice Stenlöf och pojkvännen Philip Wong har gjort slut.

Influencern och ”Let’s dance”-profilen berättar om uppbrottet på sin Youtubekanal och kan inte hålla tillbaka tårarna.

– Det har inte gått en enda dag de senaste veckorna utan att jag har gråtit, säger hon i videon.

De har varit tillsammans i över sex år och köpte nyligen en lägenhet ihop. Men nu väljer influencern Alice Stenlöf och pojkvännen Philip Wong att göra slut med varandra.

– De här är utan tvekan den jobbigaste videon jag någonsin behövt spela in. Jag känner ändå att jag vill göra den då jag valt att vara så personlig med er i allt som är positivt och glädjeämnen i mitt liv, säger Alice Stenlöf i en Youtubevideo som hon publicerade under torsdagen.

Stenlöfs tårar: ”Det har tagit otroligt mycket energi”

Alice har under den senaste tiden synts till i TV4:s ”Let’s dance” men åkte ur programmet förra veckan. I videon kan hon inte hålla tillbaka tårarna och berättar hur den senaste tiden varit.

– Jag och Philip har beslutat oss för att flytta isär och vi gör därmed slut. För er som undrar så är det jag som kommer ta över lägenheten som vi köpt. Det är nog bland det jobbigaste jag någonsin gått igenom. Jag och Philip har varit tillsammans i över sex år. Det är hela mitt vuxna liv har jag varit hans flickvän. Jag känner mig as-lost och jättevilsen i vem jag är, säger hon.

Foto: CAROLINA BYRMO
Alice Stenlöf och Hugo Gustafsson fick lämna ”Let’s dance” förra veckan.

Hon berättar att hon har behövt landa i sina känslor och tankar. Hon menar även att det känns naturligt att dela med sig av det jobbiga som händer i livet till sina följare.

– Mina dagar de senaste veckorna har gått ut på att jobba hela dagen, komma hem och gråta, åka till jobbet, komma hem och gråta. Det har inte gått en enda dag de senaste veckorna utan att jag har gråtit. Det har tagit otroligt mycket energi, det tar energi att må dåligt, säger hon.

”Det är så jävla läskigt”

Alice Stenlöf meddelar att hon och Wong fortfarande är bästa vänner och pratar mycket om känslorna kring allting. Hon säger också att han är den bästa människan hon någonsin träffat.

– Jag behöver ha en erfarenhet av att vara en vuxen människa och klara mig själv utan att ha den tryggheten som han är för mig. Det är mycket mer komplext än så. Det är så jävla läskigt att ha det här framför mig.

Aftonbladet har sökt Alice Stenlöf.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad: