Bröllopslycka – Måns Zelmerlöw och Ciara Janson har gift sig

Sa ja till varandra på ö i Kroatien

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson har gift sig och nu kan Nöjesbladet avslöja flera detaljer från bröllopet som ägde rum i Kroatien.

Carola var en av gästerna liksom tennisstjärnan Jonas Björkman och under ceremonin sjöng Sarah Dawn Finer och Oscar Zia för brudparet.

Efter närmare två år av förberedelser blev idag artisten Måns Zelmerlöw, 33, och brittiska skådespelerskan Ciara Janson, 32, man och hustru. Under en vigselceremoni under bar himmel på romantiska Fort George på ön Vis ett par timmar utanför fastlandet i Kroatien sade de ja till varandra. För övrigt samma ställe som Måns friade till Ciara för två år sedan.

Under vigseln sjöng Sarah Dawn Finer ”Kärleksvisan” för brudparet och Oscar Zia uppträdde också. Den som vigde paret var enligt initierade källor Måns Zelmerlöws morbror. Efter vigselceremonin väntade en sittande middag för samtliga och det hölls flera rörande tal under kvällen.

Många blågula inslag

Bland gästerna märktes många av brudens vänner från England och från Sverige kom, förutom de redan nämnda, Carola Häggkvist med särbon Jimmy Källqvist, komikern Per Andersson och före detta tennisspelaren Jonas Björkman som har Zelmerlöw & Björkman Foundation tillsammans med brudgummen. Klädkoden för gästerna var ”business casual”.

Ciara Janson har uppenbarligen fattat tycke för svensk design. Förlovningsringen kommer från Efva Attling och Nöjesbladet erfar även att vigselringen gör det.

Dessutom är brudklänningen enligt uppgifter skapad av Ida Lanto som bland annat designat flera klänningar åt prinsessan Sofia.

1 av 2 | Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD
Måns Zelmerlöw

Båttur och pizzabrunch

Det var en bit över hundra personer på plats för att närvara vid bröllopet. Och sällskapet har haft härliga dagar på Vis. Igår onsdag hade brudparet anordnat en båttur för alla gäster till pittoreska lagunen Stiniva med azurblått vatten där det fanns en välfylld bar, en dj och en saxofonist som fick upp stämningen.

Imorgon fredag står det en pizzabrunch på menyn för alla gäster på den lokala krogen Lambik Bar & Bistro. Brudparet har med andra ord uppenbarligen tänkt på allt.

Om det blir någon bröllopsresa för brudparet är osäkert, kanske passar de på att stanna kvar i Kroatien som de uppenbarligen tycker väldigt mycket om.

Sa inte klick direkt

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson träffades första gången på ett bröllop 2015, men det var inte kärlek vid första ögonkastet. Åtminstone inte för Ciara Janson.

– Vi var på ett bröllop i England där jag spelade, och hon var fullständigt ointresserad. Vi hamnade bredvid varandra på middagen, och jag fick kämpa. Det var först när vi började sms:a efteråt som hon insåg att jag var rätt kul, har Måns sagt i P4 Extra.

Men till slut blev de ett par och i juni förra året blev de föräldrar till sonen Albert. Ciara Janson har även en son från en tidigare relation.

Nöjesbladet har sökt brudparet för en kommentar.

Publicerad:

LÄS VIDARE