Hoppar av ”Let’s dance” – på grund av personliga skäl

Tobias Karlsson blixtinkallas

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Magdalena Forsbergs danspartner Fredric Brunberg hoppar av tävlingen på grund av personliga skäl.

Han ersätt av dansveteranen Tobias Karlsson.

– Jag kan inte efterträda en mer begåvad och stark dansare än Fredric, säger han till TV4.

Magdalena Forsbergs danspartner Fredric Brunberg hoppar av ”Let’s dance” på grund av personliga skäl. Dansveteranen Tobias Karlsson kallas in som ersätter och kommer att dansa med sportprofilen resten av säsongen.

Fredric Brunberg lämnade återbud redan förra veckan och Magdalena Forsberg fick då dansa med dansproducenten David Watson.

– Det är såklart supertråkigt att Fredric inte kan fortsätta men jag är jätteglad att det blev en sån toppenlösning med Tobias! Jag måste ha slagit något slags rekord med tre dansare på tre fredagar! säger Magdalena Forsberg till TV4.

1 av 2 | Foto: Carolina Byrmo
Magdalena Forsberg och Fredric Brunberg i en vals

Tobias Karlsson: ”Superglad”

Tobias Karlsson har dansat i flera säsonger av ”Let’s dance”. Han vann den tredje säsongen av programmet när han dansade med kocken Tina Nordström.

Utöver det har han dansat med Arja Saijonmaa, Anna Sahlin, Elisabet Höglund, Agneta Sjödin, Tina Thörner, Camilla Henemark, Anette Norberg och Nikki Amini.

– Jag är superglad att vara tillbaka! Jag har alltid älskat programmet och det skall bli en ynnest att dansa med Magdalena. Jag kan inte efterträda en mer begåvad och stark dansare än Fredric. Let’s tango! säger Tobias Karlsson.

”Let’s dance” sänds på fredagar 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Publicerad:

LÄS VIDARE