Aftonbladet sänder Karantänfestivalen

Chris Kläfford på plats

Av: Rasmus Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Längtar du efter bra musik i dessa coronatider?

Då ska du titta på Karantänfestivalen som Aftonbladet sänder.

– Det känns otroligt kul att få ge Aftonbladets tittare det här en gång till, säger programledaren Frida Söderlund.

Förra gången blev en succé. Nu visar Aftonbladet Karantänfestivalen återigen, en digital hemmafestival med bland annat den folkkäre artisten Chris Kläfford, 31.

– Jag skulle nästan säga att vi går emot de sociala restriktionerna med den här festivalkvällen, så nära och intimt kommer det att kännas för tittaren. Vi har fem artister som sjunger så hjärtat både dansar och blöder, ni kommer förstå vad jag menar när ni hör dem, säger programledaren Frida Söderlund.

”Råkar veta att det finns ett körkortsförsök och ett soldäcksbygge i det här gänget”

Då flera evenemang och konserter ställts in kommer nu musiken till ditt vardagsrum helt gratis. Under måndagskvällen, med start 20.00, sänder Aftonbladet festivalen med bland andra Chris Kläfford, Isak Danielson och Maia Wright.

– Mellan alla framträdanden kommer vi precis som senast försöka lista ut vad artisterna gör i den här konstiga tiden vi lever i, alla lyckas ju hitta random hobbys som de plötsligt blir rätt bra på, och jag råkar veta att det finns ett körkortsförsök och ett soldäcksbygge i det här gänget. Och en brutal miss i ett videomöte. Vilka det gäller, ja, det får ni faktiskt se sen, säger Frida Söderlund.

Chris Kläfford är en artisterna på Karantänfestivalen – Unplugged.
Foto: MAGNUS SANDBERG
Chris Kläfford är en artisterna på Karantänfestivalen – Unplugged.

”Det ser ut exakt så som man tror att Chris Kläffords vardagsrum ska se ut”

Karantänfestivalen sänds på Aftonbladet.se och på Universal Musics Facebook, Youtube och Twitch.

– En sista grej som tog mig helt utan överraskning var Chris Kläffords vardagsrum. Han befinner sig hemma och kommer att spela därifrån. Det ser ut exakt så som man tror att Chris Kläffords vardagsrum ska se ut, säger programledaren.

Artisterna:

Chris Kläfford

LOVA

Isak Danielson

Maia Wright

Emil Gustafsson

Publicerad:

LÄS VIDARE