Andreas Lundstedt har gift sig

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Andreas Lundstedt har gift sig med kärleken Daniel Mitsogiannis.

På sociala medier skriver Alcazar-stjärnan om bröllopslyckan.

”Nu är vi äkta makar! Jag älskar dig så mycket”.

Alcazar-stjärnan Andreas Lundstedt, 48, har gift sig med pojkvännen och Mello-artisten Daniel Mitsogiannis, 37, något som han skriver i ett inlägg på Facebook där han också publicerar flera bilder från den stora dagen.

”1/6 2020 gifte vi oss i Eskilstuna stadshus! Nu är vi äkta makar! Jag älskar dig så mycket, Daniel Mitsogiannis Lundstedt”.

Mängder av goda vänner och artistkollegor gratulerar till bröllopet med glada tillrop och kärleksfulla emojis, däribland Sanna Nielsen, Anna ”Sahlene” Sahlin och Alexandra Pascalidou.

Andreas Lundstedt och Daniel Mitsogiannis.
Foto: SHIMODA MEDIA
Andreas Lundstedt och Daniel Mitsogiannis.

”Tack för att du vill vara med mig”

Även Daniel Mitsogiannis har skrivit om bröllopet på sina sociala medier.

”Den 11/6 2020 gifte vi oss. I all hemlighet i stadshuset, Eskilstuna. Tack för att du vill vara min äkta make och dela livet med mig, Andreas Mitsogiannis Lundstedt. 

Deras romans avslöjades sommaren 2018 då Lundstedt i en intervju med Aftonbladet berättade att allt hade börjat med några oskyldiga meddelanden på Instagram. Det gav mersmak och efter en tid bestämde de sig för att ses.

– Det var trevligt så vi sågs igen. Nu tar vi en dag i taget. Jag vill vakna upp varje dag och känna att jag fortfarande är kär, nu håller det på att bli något djupare. Han är den första som hyllar min fjantiga sida. I dag kan jag stå på mina egna ben, kärleken är en bonus. Jag vaknar varje morgon och är glad. Fan vad fint livet är.

Ska flytta till Grekland

I vintras berättade Andreas Lundstedt att de hade beslutat sig för att bosätta sig i Grekland permanent.

– Daniels pappa har ett hus i Grekland som står tomt. Vi bestämde oss för att vi kommer flytta dit i januari, har han sagt i P4 Extra.

Aftonbladet söker Andreas Lundstedt.

Laddar ...
Publicerad:

LÄS VIDARE