Miljonregn över Therése Lindgren: ”Tar ut över 13 miljoner”

Av: Benjamin Andrée

Publicerad:
Uppdaterad:

Therése Lindgren är en av Sveriges största influencers och affärerna går lysande.

Förra året plockade hon ut 13,5 miljoner kronor i aktieutdelning till sig själv, skriver Breakit.

Influencern Therése Lindgrens, 32, har nära en miljon följare i sociala medier och profilen bygger framgångrikt ett skönhetsimperium.

Under förra året startade hon ett nytt bolag, Indy Beauty, med målet att bli störst inom vegansk hudvård, skriver Breakit.

”Jag har saknat prisvärda och bra produkter som dessutom är veganska och cruelty free. Dessutom har jag fått önskemål från mina följare om det här i flera år”, berättade hon vid lanseringen.

1 av 3 | Foto: LOTTE FERNVALL
Therése Lindgren.

Hennes andra bolag, som även bär hennes eget namn, har precis lämnat in sin årsredovisning och visar att affärerna går lysande för profilen.

Bolaget visar en nettoomsättning på 10,9 miljoner kronor och 6 miljoner i ”övrigt rörelseintäkter”. Resultatet landar i sin tur på 14,9 miljoner kronor, enligt sajten.

Årsredovisningen visar även att Therése Lindgren passat på att unna sig 13,5 miljoner kronor i aktieutdelning.

2016 släppte Therése Lindgren en bok där hon berättade hur det är att leva med psykisk ohälsa. Sin första panikångestattack fick hon 2013, och hon tror att allt grundade sig i stress.

– Hela min ungdom försökte jag vara någon jag inte är. Jag har alltid försökt se bra ut, ha mycket vänner och jag ville bara vara cool. Jag har dålig självkänsla och självförtroende helt enkelt. Den stressen i kombination med att ha ett alldeles för stressigt jobb gjorde att det bara rann över, har hon tidigare berättat för Nöjesbladet.

Nöjesbladet har sökt Therése Lindgren.

Publicerad:

LÄS VIDARE