Marcus Birro har förlovat sig med kärleken

Av: Agnes Aronsson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 4

Marcus Birro förlovade sig under dagen med sin Michaela Kälveskog.

Nu planerar de för bröllop – som blir i Birros hemstad Göteborg.

– Vi upptäckte att vi älskade varandra för mycket för att inte vara med varandra, säger Marcus Birro.

Författaren och kolumnisten Marcus Birro, 44 och hans kärlek Michaela Kälveskog, 29, blev tillsammans i mars 2015. Efter några turer fram och tillbaka, där de valde att göra slut i november förra året, blev de återigen tillsammans för en tid sedan.

– Då hade vi varit isär ett tag och så träffades vi, och jag frågade helt enkelt ”vill du vara med mig? Jag vill vara med dig.”, säger Marcus Birro till Nöjesbladet.

Under dagen valde paret att förlova sig. Bröllopsplaneringen är i gång, men något datum är ännu inte satt. Däremot har de bestämt sig för att gifta sig i Mariakyrkan i Birros hemstad Göteborg. Det var även där de förlovade sig tidigare i dag.

– Vi åkte till Göteborg och tog in på ett nytt fint hotell och så förlovade vi oss på hotellet, och nu känns det som att man har åkt Parishjul, det är omtumlande och jag känner mig yr. Det känns spännande och roligt och pirrigt, säger han.

Hur ska ni fira förlovningen?

– Vi firade med en lunch och sen ska vi gå och köpa smågodis och lägga oss på hotellet och kolla på ”Lyxfällan”. När vi började träffas för två år sedan så tittade vi alltid på det ihop. Vi blev kära till ”Lyxfällan” – jättefånigt, men så är det, säger Marcus Birro.

Han minns tillbaka på parets första dejt, en kväll när han satt hemma och kollade på Italienska melodifestivalen.

– Jag satt hemma och kollade på det och så frågade hon om hon fick komma och hälsa på. Och så fick hon det, och då upptäckte vi till vår bekymrade förfäran och förtjusning att vi var väldigt kära i varandra, säger han.

Publicerad:

LÄS VIDARE